Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - 't Kweklokaal

‘t Kweklokaal – bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Partou
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt ‘t Kweklokaal met de verkoop aan Partou

Match Plan heeft de aandeelhouders van buitenschoolse opvang ‘t Kweklokaal mogen begeleiden bij de verkoop van 100% van de aandelen. Dit aan diens nieuwe eigenaar Smallsteps. In 2020 is Smallsteps gefuseerd met Partou en opgegaan in het merk Partou, waarbij alle activiteiten nu onder Partou vallen.

Partou logo
Over 't Kweklokaal
Referentie

Over ‘t Kweklokaal

‘t Kweklokaal is actief in de buitenschoolse opvang en is gevestigd in Leiden. Sinds 2010 is ’t Kweklokaal gevestigd in een bruisende wijk met drie basisscholen. Naast het management zijn er vier professionele pedagogisch medewerkers in dienst. Ze biedt buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en vakantieopvang. ’t Kweklokaal heeft drie groepen, twee groepen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar met gezamenlijk 40 kindplaatsen, en één groep voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar met 32 kindplaatsen. Ze kenmerkt zich door de korte lijnen en het directe contact met de ouders, de kleinschaligheid en zichtbaarheid in de wijk.

Referentie

Over Partou

Partou is een organisatie die zich richt op kinderopvang en buitenschoolse opvang in Nederland. Ze bieden verschillende vormen van opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Partou streeft ernaar om kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Ze geloven in de kracht van spelenderwijs leren en werken met pedagogische programma’s die gericht zijn op de individuele behoeften van elk kind. Daarnaast hecht Partou waarde aan een goede samenwerking en communicatie met ouders, zodat er een vertrouwensband ontstaat en de opvoeding van het kind gezamenlijk wordt ondersteund. Met vestigingen verspreid over heel Nederland wil Partou bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van kinderen door professionele en liefdevolle opvang te bieden.

Over Partou
Rol van Match Plan x 't Kweklokaal
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van ‘t Kweklokaal gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder andere geholpen bij het opstellen van een waardebepaling van het bedrijf en het begeleiden van het gehele verkoopproces van a tot z. Oftewel van het opstellen van het informatiememorandum, het benaderen van partijen, de begeleiding van het boekenonderzoeken tot het opstellen van de transactiedocumentatie.

De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Arno Dielesen en Sebastiaan Hoftijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV