Menu Sluiten
Sluiten
Erik Smidt – desktop

Match Plan groeit door en verwelkomt drie nieuwe specialisten

12 februari 2021

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Nieuws

Match Plan groeit door en verwelkomt drie nieuwe specialisten

Afgelopen periode hebben wij maar liefst drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen! Dit is een mooie stap in de groei die Match Plan de afgelopen jaren aan het maken is. Graag stellen we ze aan u voor.

Leon-specialist

Nieuws

Leon Koorevaar MSc RV

Leon zal per 1 maart starten als Director Debt Advisory. Hij is sinds 2006 actief op het gebied van debt advisory en heeft jaren ervaring als projectmanager bij de ING bank. Zo heeft hij gewerkt aan diverse overnametransacties en complexe financieringsvraagstukken. In 2020 heeft Leon de postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond aan de TIAS University en is hij beëdigd als Register Valuator. Naast financieringen en waarderingen heeft Leon ook veel ervaring in de totstandkoming van buy-and-build strategieën.

Nieuws

Linde Koudstaal MSc

Linde is begin februari van start gegaan in de functie van Marketing & Business Development. Ze heeft in augustus de Master Business Administration afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en heeft ervaring met het beheren van (internationale) accounts. Binnen Match Plan zal Linde zich bezig gaan houden met diverse zaken op het gebied van marketing, met de nadruk op het beheren van accounts, het verhogen van klanttevredenheid en de ontwikkeling en verdieping van de sectoren binnen Match Plan.

Linde-specialist
Anneline-specialist

Nieuws

Anneline de Boer BSc

Tot slot is Anneline ook in februari begonnen. Zij zal zich gaan inzetten als M&A Consultant. Anneline is naast Match Plan bezig met de afronding van de Master Corporate Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Binnen Match Plan zal haar focus liggen op de ondersteuning bij overname- en verkooptrajecten.

Nieuws

Creating value together

Wij zijn erg blij met hun komst en zien dit als een waardevolle aanvulling voor het team. Veel succes en vooral veel plezier!

Een bedrijf verkopen
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV