Menu Sluiten
Sluiten
Ondernemend kapitaal
Lees verder
Investeringsfonds

Ondernemend Kapitaal

Ondernemend Kapitaal is een pragmatische en ondernemende groep van investeerders welke investeert in MKB en familiebedrijven. De groep is in 2018 onder begeleiding van Match Plan en accountantskantoor de Groof (huidig Accon AVM) gestart. Het doel is om succesvolle ondernemers gezamenlijk te laten participeren in bestaande organisaties en deze naar een hoger plan te brengen. Dit vindt plaats door het stimuleren, faciliteren en financieren van groei, inzet van relevante netwerken en inbreng van kennis en ondernemerschap. De meeste investeerders zijn voormalig klanten van Match Plan welke na de verkoop van hun bedrijf aansluiten bij deze gecommitteerde investeringsgroep. Wilt u zich mogelijk aansluiten als investeerder? Of heeft u een interessante propositie voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wie zijn wij

Over Ondernemend Kapitaal

  • Ondernemend Kapitaal is een onafhankelijk en ondernemend investeringsnetwerk, van ondernemers voor ondernemers.
  • Ondernemend Kapitaal is een gecommitteerd netwerk van investeerders, dit houdt in dat wij werken vanuit een vaste groep participanten. Het introduceren van nieuwe investeerders vindt altijd plaats in overleg met de bestaande groep.
  • Investeerders van Ondernemend Kapitaal zullen naast het investeren van kapitaal, ook eventueel een actieve rol binnen de investering vervullen en hun netwerk en kennis inbrengen.
  • De leden spreiden hun risico door meerdere en gezamenlijke investeringen in MKB bedrijven te doen.
  • Ondernemend Kapitaal investeerders zijn ondernemers die affiniteit hebben met het familiebedrijf en het MKB en daarin ook zelf actief zijn.
  • Een investering in een nieuw project is voor de leden altijd vrijwillig en nooit verplicht.
Podcast: Ondernemersdromen

Podcast: Ondernemersdromen – Buy and build strategie

In deze aflevering zijn Lou Dost, Voorzitter van Ondernemend Kapitaal & Mede-eigenaar van Metaalcenter Driessen, Leon Koorevaar, Director bij Match Plan, met als gastheer Paul Eikelenboom. Lou heeft met Ondernemend Kapitaal, onder begeleiding van Match Plan, Metaalcenter Driessen overgenomen. Daarna zijn er twee bedrijven (Brinkman Special Products en Abrahams Metaalbewerking) overgenomen om aan te sluiten bij Metaalcenter Driessen. Lou zal zijn ervaringen en inzichten delen over dit proces, en hoe het acquireren van Metaalcenter Driessen, en later van de twee add-on bedrijven, kan bijdragen aan de toekomstige ontwikkeling ervan. Leon zal ons voorzien van zijn expertise op het gebied van bedrijfsfinancieringen en buy and build strategieën. Zijn kennis van de markt en zijn begeleiding bij dergelijke transacties hebben diverse ondernemers geholpen om strategische beslissingen te nemen voor hun bedrijven.

Meer informatie over een buy and build strategie leest u op deze pagina.

Beluister de podcast op Spotify of Apple Podcasts:

</div class>

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV