Raymon Kouwenhoven MSc


Per begin september 2018 is Raymon Kouwenhoven gestart als stagiair Corporate Finance bij Match Plan. Raymon heeft medio 2017 zijn Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en is sinds september 2017 bezig met de Master Finance & Investments. Deze volgt hij in deeltijd om naast het studeren ook werkervaring op te doen in de vorm van verschillende stages. Zijn eerste stage heeft in het eerste half jaar van 2018 gelopen bij accountancy- en advieskantoor EY op de afdeling Assurance. Tijdens zijn stage heeft Raymon zichzelf op professioneel vlak zowel inhoudelijk als communicatief verder kunnen ontwikkelen.

Na het volgen van het vak Corporate Finance tijdens zijn bachelor is Raymon zijn interesse voor Corporate Finance gewekt. Toen hij tijdens het keuzevak Mergers Mergers & Acquisitions werd geconfronteerd met een real-life acquisitie, werd zijn interesse voor de corporate finance bevestigd. Hierop heeft Raymon gekozen voor een stage bij Match Plan.

Inmiddels is de stage afgerond en heeft Raymon kunnen bijdragen aan diverse trajecten. Beide partijen hebben deze periode als positief ervaren en derhalve is Raymon per februari 2019 gestart als Consultant bij Match Plan.

Raymon: “Tijdens mijn stageperiode bij Match Plan heb ik de organisatie goed leren kennen en de omgeving als erg prettig ervaren. Ik heb gedurende mijn stageperiode aan een aantal transacties en waarderingen mogen meewerken, waardoor ik een goed beeld heb verkregen van de werkzaamheden binnen de wereld van fusies en overnames. De komende maanden ga ik mijn Master Finance aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afronden en hiernaast treed ik parttime in dienst bij Match Plan. Ik heb er zin in en hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van deze organisatie.