Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf overnemen

Match Plan heeft, in samenwerking met ABACY Accountants & Belastingadviseurs, Art Group begeleid bij de overname van Fine Press Technics.

Match Plan heeft, in samenwerking met ABACY Accountants & Belastingadviseurs, Art Group begeleid bij de overname van Fine Press Technics in Kaatsheuvel. De werkzaamheden van Match Plan betroffen onder meer het waarderen van beide ondernemingen, een juridisch due diligence onderzoek en het opmaken van de overnamecontracten.

ART Group
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving ART Group

Perspa is een internationaal opererende onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling en productie van stempels en matrijzen en het verzorgen van opstartseries voor stans- en spuitgietproducten. Ook richt Perspa zich op turn key projecten voor Original Equipment Manufacturing (OEM). In 2009 heeft Perspa zijn bedrijfsactiviteiten verbreed middels de strategische fusie met Art GWV en ARTooling.

Referentie

Beschrijving Fine Press Technics

Fine Press Technics (FPT) is een internationaal opererende productieonderneming die zich toelegt op het fijnstansen van complexe, hoogwaardige metaalonderdelen in grote volumes. De auto-industrie is de belangrijkste afnemer van fijnstansproducten. Ze worden toegepast in onder meer motoren en transmissies, en mechanismes voor stoelverstelling, buitenspiegels of portierssloten.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Reden overname

Na de bedrijfsovername wordt FPT een volle dochter van ARTooling en zal onder de naam ART FPT de massa-fabricage activiteiten van de groep bundelen en uitbouwen. Het fijnstansen blijft vooralsnog de voornaamste focus. Maar ook het conventioneel stansen van hoogwaardige producten, met toleranties die vergelijkbaar zijn met hetgeen gebruikelijk is in het fijnstansen, gaat deel uitmaken van de activiteiten. Inmiddels zijn op dit gebied diverse projecten verkregen. De omzet in massa-fabricage zal daardoor de komende 5 jaar zeer sterk stijgen.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV