Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Calligaris

Calligaris – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Calligaris
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Calligaris met een waardebepaling

Match Plan heeft Calligaris ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering van immateriële vaste activa is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van IPDB B.V. en haar dochtervennootschappen (“Fatboy”).

Calligaris logo
Over Calligaris
Referentie

Over Calligaris

Calligaris is opgericht in 1923 en uit Italië afkomstig. Ze zijn marktleider op het gebied van productie en distributie van (design)meubilair en woonaccessoires.

Fatboy is de eigenaar van het iconische in Nederland gevestigde Lifestyle merk “Fatboy” met een bewezen innovatiekracht, sterk digitaal platform en wereldwijde distributie. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkelend tot een cross-categorie design merk met een uitgebreide collectie van verlichting, indoor & outdoor meubilair en onderscheidende accessoires.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Calligaris ondersteund met de waardering van de onderneming in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van IPDB B.V. en haar dochtervennootschappen (Fatboy). Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Calligaris
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV