Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - DVJ Insights

DVJ Insights – Leveraged Finance

Bezoek hier de website van DVJ Insights
Lees verder
Terug naar referenties
Leveraged finance

Match Plan begeleidt DVJ Insights met een financiering

Match Plan heeft de aandeelhouders van DVJ Insights begeleid met het aantrekken van een financiering voor de uitkoop van een medeaandeelhouder. Het verkopen van de aandelen aan het huidige management wordt ook wel een management buy-out genoemd.

DVJ Insights logo
Over DVJ Insights
Referentie

Over DVJ Insights

DVJ Insights is een full-service wereldwijd marketingonderzoeks- en analysebureau met vestigingen in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden en Duitsland. Zij helpen klanten te begrijpen hoe ze merkgroei kunnen realiseren. Het team bestaat uit meer dan 85 onderzoekers en consultants van verschillende nationaliteiten en achtergronden.

Binnen DVJ zijn ze gespecialiseerd in merk-, communicatie-, innovatie-, shopper- en activatieonderzoek. Hieronder vallen onder andere merkonderzoek, tracking, pre-test, marketing mix modelling, verpakking test, campagne-evaluatie en meer.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van DVJ Insights volledig bijgestaan gedurende het proces. We voerden diepgaande gesprekken om de onderneming te analyseren, analyseerden de ontvangen informatie, stelden een financieringsmemorandum en -structuur op, en maakten een shortlist van potentiële financiers. We stelden geheimhoudingsafspraken op voor de potentiële financiers, waardoor het financieringsmemorandum kon worden gedeeld. Onderhandelingen vonden plaats op basis van een indicatieve bieding, gevolgd door de closing waarbij documentatie werd ondertekend en ontvangen gelden werden gemonitord.

Vanuit Match Plan zaten Leon Koorevaar en Sven Aaldering in het dealteam.

Rol van Match Plan x DVJ Insights
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV