Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf overnemen

Match Plan heeft Happy Horizon bijgestaan bij de overname van DigiMonks.

Happy Horizon heeft begin juni DigiMonks aan de bureaugroep toegevoegd. Opnieuw stond Match Plan Happy Horizon bij in het acquisitieproces. De afgelopen jaren hebben de Match Plan adviseurs Happy Horizon bijgestaan bij al hun bedrijfsovernames. Ook werd een uitgebreide waardebepaling uitgevoerd van alle afzonderlijke bureaus binnen de groep, om uiteindelijk tot de Happy Horizon Groep te komen.

Digimonks logo
Een bedrijf overnemen

Referentie

Beschrijving DigiMonks

DigiMonks werd opgericht in 2014 en is gespecialiseerd in de dataverwerking ten behoeve van bedrijfs- en marketingprocessen. Zo wordt de zelf ontwikkelde software ingezet op online omgevingen bij haar klanten. Hieronder vallen verscheidene grote namen als Achmea, Eneco en Jumbo Golfwereld. De landelijke klanten worden bediend vanuit de kantoren in Eindhoven en Amsterdam.

Referentie

Beschrijving Happy Horizon

Bij Happy Horizon werken zo’n 200 mensen verspreid over twaalf bedrijven, waaronder nu dus DigiMonks. Het hoofdkantoor van de bureaugroep bevindt zich in Eindhoven. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Nistelrode en Berlijn (Duitsland). De professionals van Happy Horizon bedienen ruim 600 klanten op het gebied van data, creativiteit, techniek en het beheer van online kanalen. Dit dient één doel: het behalen van meetbaar resultaat.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Reden overname

Bureaugroep Happy Horizon is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze groei vond zowel organisch plaats als via strategische overnames. Bij overnames richt Happy Groep zich op synergie met de partnerbedrijven. De aankoop van DigiMonks valt binnen dezelfde categorie. Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, beaamt dit: “We hebben al geruime tijd een eigen slimme data-club en zien daardoor de klantbehoefte en de mogelijkheden om elke dag te groeien. Daarom wilden we nóg een flinke stap maken op dit gebied. We zochten een partij met een slim en praktisch karakter. Een frisse club die past bij onze resultaatgedreven cultuur. In DigiMonks hebben we die partij gevonden.”

Bedrijf overnemen

Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de IT & Online branche?

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sector update IT en Online 2020
Erik Smidt - Partner Match Plan

Meer weten over de diensten van Match Plan?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV