Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Ivoren Toren

Tandartsenpraktijk Ivoren Toren– Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Ivoren Toren
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Ivoren Toren met de verkoop aan Tandarts Today

Match Plan heeft Tandartsenpraktijk Ivoren Toren begeleid bij de verkoop aan Tandarts Today. Tandarts Today is een middelgrote tandartsketen, waar de praktijken hun lokaal karakter behouden. De slogan van Tandarts Today is “Onze teams doen het”, hetgeen onderstreept dat ze de mensen voorop hebben staan.

Tandartsenpraktijk Ivoren Toren logo
Over Tandartsenpraktijk Ivoren Toren
Referentie

Over Tandartsenpraktijd De Ivoren Toren

Tandartsenpraktijk De Ivoren Toren in Hilversum is opgericht in 2001 en begonnen als eenmanszaak. Inmiddels is Ivoren Toren een van de grootste tandartsenpraktijken in regio Hilversum. Ze staat bekend om hoogwaardige tandheelkundige zorg en patiëntvriendelijkheid. De praktijk biedt een breed scala aan diensten, van routinecontroles tot complexe behandelingen, en beschikt over moderne faciliteiten en geavanceerde technologieën voor een comfortabele behandelingservaring. Het ervaren team van tandartsen en mondhygiënisten richt zich op preventieve zorg en persoonlijke benadering, met speciale aandacht voor kinderzorg. Met ruime openingstijden en acceptatie van diverse verzekeringen maakt Ivoren Toren tandheelkundige zorg toegankelijk en eenvoudig.

Referentie

Over Tandarts Today

Tandarts Today, gevestigd in Eindhoven, is een snelgroeiende keten van tandartspraktijken en tandheelkundige laboratoria met een unieke identiteit. Sinds de oprichting in 2015 is Tandarts Today uitgegroeid van één enkele praktijk tot een keten met meerdere praktijken en laboratoria . Dankzij de solide groei van de afgelopen jaren biedt Tandarts Today momenteel een compleet dienstenpakket aan, terwijl het de persoonlijke benadering en de sfeer van lokale klinieken behoudt. Tandarts Today is een sterk groeiend platform dat hoogwaardige tandheelkundige zorg levert.

Over Tandarts Today
Rol van Match Plan x Ivoren Toren
Referentie

Rol van Match Plan

Wij hebben de aandeelhouders van Tandartsenpraktijk Ivoren Toren tijdens het verkoopproces begeleid. Hierbij hebben we onder andere het informatiememorandum opgesteld, kandidaten benaderd, onderhandeld over de transactiedocumentatie en de formele overdracht bij de notaris uitgevoerd. Onze samenwerking resulteerde in een succesvolle afronding van dit traject.

De opdracht is uitgevoerd door Match Plan onder verantwoordelijkheid van Niels Ansems, Raymon Kouwenhoven, Noa Kweekel en Matthias Duijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV