Menu Sluiten
Sluiten
Nochii header desktop

Nochii – Bedrijf overnemen

Bezoek de website van Nochii
Lees verder
Terug naar referenties

Creating value together

Happy Horizon neemt digital agency Nochii Online Marketing over

Wij zijn trots dat wij Happy Horizon wederom hebben mogen adviseren bij een acquisitietraject! Sinds december 2020 is Nochii Online Marketing onderdeel van de Happy Horizon Groep. De overname van het Amsterdamse digital marketing kantoor is de meest recente toevoeging aan de groep in een reeks van overnames.

Nochii en Happy Horizon
Logo referentie

Referentie

Nochii

Nochii is een Amsterdams full-service online-marketingbureau dat klanten adviseert van strategie tot uitvoering. De activiteiten van de onderneming betreffen online marketing strategie, traffic, data & analyse en optimalisatie. Nochii vierde dit jaar haar 10-jarige bestaan en behoort tot de beste digital agencies van Nederland. Nochii werkt onder meer voor Yacht, 24 Kitchen, Charlie Temple, USG people, Goliath, Denham, Maandag, Libris en Q-Dance.

Referentie

Happy Horizon

Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie en technologie. Binnen Happy Horizon werken bijna 235 digitale specialisten, welke opereren vanuit de vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Apeldoorn, Nistelrode en Berlijn (Duitsland). Happy Horizon werkt onder meer voor Quality Wellness Resorts, Shimano, Fatboy, Fontys Hogescholen, NHL Stenden, Pink Gellac, MSD, Roche, Grando, PSV, FC Utrecht, Continu, Sneakers, Beachlife, Center Parcs, de Woonspecialist, Pets Place en Visitbrabant.

Happy logo referentie
Walter van de Wege

Walter van de Wege, CEO Happy Horizon

Rationale overname en ambities Happy Horizon

CEO Walter van de Wege: “Met de overname van Nochii Online Marketing voegen we -naast een mooi klantportfolio- tevens een mooie club digitale talenten aan onze groep toe. Die samen met onze huidige teams in Eindhoven, Apeldoorn en Amsterdam elkaar nog slimmer en beter kunnen maken. Daarmee kunnen wij onze opdrachtgevers helpen om nog mooiere resultaten te realiseren. Dat is waar wij als groep voor staan!”

De basis van Happy Horizon ligt in Eindhoven. Inmiddels staat er ook een stevige voet aan de grond in Apeldoorn en zijn er in Amsterdam ruim 30 collega’s actief. ‘Zij laten mooie resultaten zien. Dit geeft ons extra vertrouwen in onze kansen in die regio. De behoefte aan extra slagkracht om die kansen te benutten vult Nochii Online Marketing prachtig in.’

Deze uitbreiding past in de ambitie om binnen drie jaar tot de top 5 van onafhankelijke Nederlandse digital marketing groepen te behoren. ‘We zijn goed op weg’, vult Walter aan. ‘Er staat een sterk team, we bedienen mooie klanten en hebben een goede geografische dekking. Met die lokale aanpak borgen we het teamgevoel en de fijne klantrelaties. Overkoepelend vullen onze disciplines data, strategie, creatie, online marketing en development elkaar inmiddels goed aan. We zien dat klanten daar behoefte aan hebben.’

Maarten de Graad, managing director Nochii

Logische stap om aansluiting te zoeken bij een groter geheel

Maarten de Graad, die aanblijft als managing director van Nochii zegt over de overname: ‘Er is veel interesse in bureaus als het onze. De consolidatie in het online-marketing landschap is volop aan de gang. En dat is logisch: je moet groeien en verbreden om bij te kunnen blijven. Dus het was voor ons een logische stap om aan te sluiten bij een groter geheel. De combinatie van de gemoedelijke cultuur, de ambitie en het niveau waarop Happy Horizon acteert gaf de doorslag om met hen verder te gaan. Deze stap geeft ons de mogelijkheid om te groeien én onze huidige klanten optimaal te blijven bedienen. Beter zelfs!’

Nochii en Happy
Marketing agency overname

Creating value together

Rol van Match Plan

Match Plan is als vaste overnameadviseur van Happy Horizon betrokken geweest bij deze overname. Namens Match Plan waren Erik Smidt, Rens Knevels en Yvo Bruin betrokken als overnameadviseurs.

Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV