Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header – Puramed

Puramed – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Puramed
Lees verder
Terug naar referenties
Management buy-out

Match Plan begeleidt aandeelhouder Puramed met een Management buy-out

Match Plan begeleidt aandeelhouder Puramed met de overdracht van zijn aandelen aan zijn compagnon/medeaandeelhouder via een management buy-out. Met een management buy-out neemt één of meerdere leden van het zittende management de onderneming over.

Logo Puramed
Referentie Puramed
Referentie

Over Puramed

Puramed, met meer dan 50 jaar ervaring, is een betrouwbare partner voor het leveren, inregelen en onderhouden van gasevacuatiesystemen en medische hulpmiddelen, en biedt daarbij de benodigde gebruiks- en verbruiksartikelen. Naast haar 4-tal productgroepen (gasevacuatiesystemen, dubbelmaskers, neonatologie apparatuur en medische hulpmiddelen), biedt Puramed haar klanten advies, service en onderhoud met betrekking tot de diverse aangeboden producten.

Puramed heeft over de jaren een goede naamsbekendheid weten op te bouwen, en beschikt over een loyaal klantenbestand. Momenteel bedient ze voornamelijk ziekenhuizen welke, als gevolg van de zeer specifieke installaties en bijbehorende (vervangings)onderdelen, de onderneming zeer trouw blijven.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouder van Puramed geadviseerd vanaf het moment dat hij wilde terugtreden. Vanaf toen hebben wij begeleid bij het hele proces, waaronder het uitvoeren van de waardebepaling van de aandelen en het opstellen en uitonderhandelen van alle transactiedocumentatie richting de closing.

Vanuit Match Plan zaten Sven Aaldering, Matthias Duijzer en Leon Koorevaar in het dealteam.

Rol Match Plan x Puramed
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV