Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Waardebepaling

Match Plan heeft RoKo Lastechniek begeleid bij een waardering in het kader van een voorgenomen aandelenoverdracht

Match Plan heeft een waardebepaling uitgevoerd voor RoKo Lastechniek B.V. ten behoeve van de voorgenomen aandelenoverdracht tussen aandeelhouders. De aandeelhouders beschikken beide over een belang van 50% en in het kader van de emigratie van één van de aandeelhouders zijn 100% van de aandelen gewaardeerd.

RoKo
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving RoKo Lastechniek

RoKo Lastechniek is een onderneming actief op het gebied van metaaltechniek en kan klanten bijstaan van tekening tot eindproduct. De eindproducten variëren van prototypen tot seriewerk in zowel staal, aluminium of RVS. Sinds de oprichting in 2006 is de Onderneming gestaag gegroeid en heeft inmiddels een stevige regionale marktpositie opgebouwd bij gerenomeerde klanten.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft deze opdracht uitgevoerd in nauw overleg met Ratio Accountants. Hierbij zijn beide partijen complementair gebleken aan elkaars dienstverlening en expertise. Bart Klomp van Ratio Accountants heeft de benodigde financiële input voor de waardeanalyse verzorgt en namens Match Plan waren Erik Smidt (Register Valuator) en Rens Knevels betrokken bij het opstellen en presenteren van de waardebepaling.

Overnameadviseur
Richard Peeters - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Richard Peeters RV Over drs. Richard Peeters RV