Menu Sluiten
Sluiten
header ts desktop

TS Systems – Bedrijf overnemen

Bezoek de website van TS Systems
Lees verder
Terug naar referenties

Acquisitie

TS Systems kiest voor groei met investeringsmaatschappij Ondernemend Kapitaal aan boord.

Ondernemend Kapitaal neemt een belang in TS-systems, een specialist in oplossingen voor de poederprocesindustrie. Ondernemend Kapitaal en TS-systems zullen samen optrekken om de positie van TS-systems binnen Nederland verder te versterken en versneld uit te bouwen.

TS SYSTEMS_Logo_RGB
Poeder ts systems

Referentie

Beschrijving TS Systems

TS Systems is gespecialiseerd in oplossingen voor de poederprocesindustrie. De activiteiten van TS Systems bestaan uit advisering, engineering, levering van componenten en het uitvoeren turn key projecten gericht op installaties die hun toepassing kennen in de verwerking van verschillende soorten (droog)poeders. Geleverde producten zijn bijvoorbeeld verpakkingsinstallaties, zeefinstallaties en meng- en opslagsilo’s.

Referentie

Beschrijving Ondernemend Kapitaal

Ondernemend Kapitaal is een pragmatische en ondernemende groep van investeerders welke investeert in MKB- en familiebedrijven. De groep is door Match Plan en accountantskantoor de Groof (huidig Accon AVM) opgezet. Het doel is om succesvolle ondernemers gezamenlijk te laten participeren in bestaande organisaties en deze naar een hoger plan te brengen. Dit wordt gerealiseerd door de inbreng van kennis, ondernemerschap en kapitaal van de investeerders vanuit een verscheidenheid aan achtergronden. Ondernemend Kapitaal participeert naast TS Systems ook in; Anoigomeubelproducent De Esdoorntalentrecruitment en uitzendorganisatie InventusICT bedrijf, L’Unité en productiebedrijf Wipro.

Overnameadviseur
Closing TS -site

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het hele proces begeleid. Zo hebben onze specialisten de propositie beoordeeld en hebben wij kennismakingsgesprekken gevoerd met de directie. Ook hebben wij een high-level waardering gedaan om een indicatieve bieding uit te kunnen brengen, hebben wij het boekenonderzoek en het klanttevredenheidsonderzoek begeleid en heeft onze director legal, Reg Schreurs, diverse juridische documenten opgesteld/beoordeeld. Tot slot heeft onze director debt advisory, Leon Koorevaar, de financiering opgehaald. Vanuit Match Plan zaten daarnaast Niels Ansems en Phil van Mulken in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV