Succesvolle begeleiding Match Plan bij verkoop minderheidsbelang door het management van Smartwares Security

Match Plan heeft het management van Smartwares Security succesvol bijgestaan als extern adviseur bij de overdracht van haar minderheidsbelang aan SmartSD Holding. Tevens heeft Match Plan het management begeleidt bij de toetreding tot de nieuw gevormde organisatie.

Match Plan heeft het management team van Smartwares Security bijgestaan als extern adviseur bij de overdracht van haar minderheidsbelang in Smartwares Security aan SmartSD Holding. Na de verkoop van Smartwares Security door een consortium van investeringsmaatschappijen (H2 Equity Partners, ABN AMRO Participaties en NPM Capital) aan een derde partij heeft Match Plan het verkopende management team begeleid bij de toetreding tot de nieuw gevormde onderneming.

Beschrijving onderneming
Smartwares Security is de grootste en meest succesvolle B2B distributeur in de Benelux op het gebied van veiligheidscamera’s, video bewaking apparatuur, toegangscontrole en brandveiligheidsoplossingen. De Onderneming heeft een uitgebreid productassortiment en verkoopt producten van grote internationale spelers zoals Siemens, Panasonic, Samsung, Sony en Netgear. De Onderneming is gevestigd in Gilze en heeft tevens een vestiging in Wilrijk (BelgiĆ«). Bij de Onderneming zijn momenteel circa 50 medewerkers in dienst.

Rol van Match Plan Corporate Finance
Match Plan heeft als klankbord gediend voor de leden van het management team van Smartwares Security gedurende de afgelopen jaren en bij de overdracht van haar minderheidsbelang. Bij de toetreding tot de nieuw gevormde organisatie heeft Match Plan voor de leden van het management team financieel-economische analyses opgesteld en op juridisch vlak geadviseerd over de samenwerkingsafspraken en de juridische transactiedocumenten.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie