Menu Sluiten
Sluiten
nassau banner groot

Match Plan begeleidt Nassau Sneltransport Breda bij herverdeling aandelen

3 maart 2022

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Management buy-out

Match Plan begeleidt Nassau Sneltransport Breda bij herverdeling aandelen

Twee jaar geleden hebben de specialisten van Match Plan de fusie tussen Van Dijk Expresse en Gitrans Transport begeleid. De twee bedrijven zijn daarna gezamenlijk verder gegaan als Nassau Sneltransport.

Match Plan heeft Ivar Jansen, oud eigenaar Van Dijk expresse, recentelijk opnieuw mogen begeleiden bij zijn terugtreden als directeur en medeaandeelhouder van Nassau Sneltransport. Per 1 maart heeft hij zijn aandelenbelang overdragen aan het nieuwe management, waaronder zijn huidige compagnon Mark Giera.

nassau logo
Nassau Sneltransport MBO

Management buy-out

Beschrijving Nassau Sneltransport Breda

Nassau Sneltransport Breda is ontstaan na de krachtenbundeling van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse in 2019.

Van Dijk Expresse werd in 1984 opgericht en profileerde zich in farmaceutisch vervoer. Gitrans werd in 1999 opgericht en specialiseerde zich in high value transport. Na de fusie specialiseert Nassau Sneltransport zich in diensten zoals 24/7 sneltransport, GDP en TAPA.

Management buy-out

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het hele MBO-proces begeleid. Denk hierbij aan een high-level waardering, de onderhandelingen en het reviewen van de uiteindelijke transactie overeenkomsten. Vanuit Match Plan zaten Niels Ansems en Reg Scheurs in het dealteam. Richard Peeters voerde de high-level waardering uit.

Match Plan MBO-proces
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV