Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Blue Shark

Blue Shark – Bedrijf overnemen

Bezoek hier de website van Indicia
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt Indicia met acquisitie van Blue Shark

Match Plan begeleidt Indicia met de overname van Blue Shark, een betaald advertentiebureau uit Zwolle. Dit was een van de drie overnames die Indicia binnen één maand had voltooid. De andere twee overnames, welke ook door ons zijn begeleid, zijn Swaans en Tailor iT. Met deze overnames verbreedt Indicia haar dienstverlening voor klanten.

Blue Shark logo
Over Indicia - Blue Shark
Referentie

Over Indicia

Indicia is een bedrijf gevestigd in Tilburg met heeft ruim 125 medewerkers. Ze staan bekend om hun expertise op het gebied van digitale marketing en data-analyse. Indicia biedt diensten aan zoals branding, concept, design, online marketing, data & developement en services en & performance. Binnen deze diensten bieden ze verschillende producten waaronder bedrijfsanimatie, social media, e-mailmarketing, datamanagement en -analyse en strategische adviezen. Ze heeft als doel om bedrijven te helpen effectiever te communiceren en te groeien in de digitale wereld. Hun focus ligt op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die inspelen op de specifieke behoeften van hun klanten.

Referentie

Over Blue Shark

Blue Shark is een betaald advertentiebureau gevestigd in Zwolle en Rotterdam. Samen met het team geven zij advies en ontzorgen zij alle marketingcampagnes op het gebied van online marketing, zoals Facebook ads, TikTok ads en Google ads. Daarnaast biedt ze diensten aan in SEO en e-mailmarketing. De overname verstevigt Indicia’s positie in de digitale advertentieruimte en versterkt hun vermogen om klanten hoogwaardige advertentieoplossingen te bieden.

Over Blue Shark
Rol van Match Plan x Blue Shark
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Indicia gedurende het proces bijgestaan en geadviseerd. Wij hebben onder andere het informatiememorandum opgesteld, potentiële kopers geselecteerd, onderhandelingen gevoerd en het boekenonderzoek tot aan de closing succesvol gecoördineerd, inclusief notariële overdrachtshandelingen.

De opdrachten zijn namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Leon Koorevaar, Yvo Bruin, Niels Beckers, Do Karamat en Matthias Duijzer, in goede samenwerking met andere partijen.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV