Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Swaans

Swaans – Bedrijf overnemen

Bezoek hier de website van Indicia
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt Indicia met acquisitie van Swaans

Match Plan begeleidt Indicia met de overname van Swaans, een contentbureau uit Tilburg. Dit was een van de drie overnames die Indicia binnen één maand had voltooid. De andere twee overnames, welke ook door ons zijn begeleid, zijn Blue Shark en Tailor iT. Met deze overnames verbreedt Indicia haar dienstverlening voor klanten.

Swaans logo
Over Indicia - Swaans
Referentie

Over Indicia

Indicia is een bedrijf gevestigd in Tilburg met heeft ruim 125 medewerkers. Ze staan bekend om hun expertise op het gebied van digitale marketing en data-analyse. Indicia biedt diensten aan zoals branding, concept, design, online marketing, data & developement en services en & performance. Binnen deze diensten bieden ze verschillende producten waaronder bedrijfsanimatie, social media, e-mailmarketing, datamanagement en -analyse en strategische adviezen. Ze heeft als doel om bedrijven te helpen effectiever te communiceren en te groeien in de digitale wereld. Hun focus ligt op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die inspelen op de specifieke behoeften van hun klanten.

Referentie

Over Swaans

Swaans is gevestigd in Tilburg en is actief in Nederland en daarbuiten als tekstbureau en fungeert als strategische partner voor haar klanten. Samen bepalen zij de juiste tone of voice, invalshoek en boodschap om marketing-, communicatie- of HR-doelen te bereiken. Swaans richt zich op het ontlasten van communicatieadviseurs, marketeers en HR-professionals door belangrijk schrijf- en regelwerk over te nemen.

Over Swaans
Rol van Match Plan x Swaans
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Indicia gedurende het proces bijgestaan en geadviseerd. Wij hebben onder andere het informatiememorandum opgesteld, potentiële kopers geselecteerd, onderhandelingen gevoerd en het boekenonderzoek tot aan de closing succesvol gecoördineerd, inclusief notariële overdrachtshandelingen.

De opdrachten zijn namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Leon KoorevaarYvo BruinNiels BeckersDo Karamat en Matthias Duijzer, in goede samenwerking met andere partijen.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV