De Groof Accountants & Adviseurs


Match Plan heeft de partners van accountantskantoor De Groof uit Veldhoven succesvol begeleid bij de verkoop van hun 100% aandelenbelang aan accountants- en advieskantoor acconavm. In december 2018 heeft de overdracht plaatsgevonden.

De Groof is met haar sterke regionale focus al ruim 80 jaar een gevestigde naam voor mkb-ondernemers in de regio Eindhoven. Kwaliteit en betrokkenheid zijn kernwaarden van De Groof en dankzij haar deskundige medewerkers is De Groof in staat om mee te denken met ondernemers. Hierdoor heeft het accountantskantoor met veel van haar klanten een langdurige en persoonlijke klantrelatie opgebouwd.

Dankzij de aansluiting van De Groof bij acconavm zijn de krachten gebundeld en kan binnen de eigen organisatie gebruik worden gemaakt van elkaars kennis en expertise. Dit zorgt voor nog kortere lijnen, waardoor beide partijen hun relaties nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Rol Match Plan Corporate Finance

Match Plan heeft de verkoop van De Groof van begin tot eind begeleid. Namens Match Plan waren Erik SmidtRens KnevelsReg Schreurs en Lucas Troelstra betrokken bij de opdracht. We zijn gestart met het identificeren van potentiële kopers, om deze vervolgens te benaderen en kennismakings- en verdiepingsgesprekken te voeren met diverse partijen. In de laatste fase heeft Match Plan de aandeelhouders bijgestaan bij de juridische structurering van de transactie, contractonderhandeling en het vastleggen van de afspraken in verschillende overnamedocumenten.

 

Lees meer over de transactie in het nieuwsbericht van acconavm.

Deel met uw netwerk