Menu Sluiten
Sluiten
building-header-desktop

Match Plan treedt toe tot de International Corporate Finance Group

29 september 2020

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Creating value together

Match Plan treedt toe tot de International Corporate Finance Group

We zijn trots om te melden dat wij per direct zijn toegetreden tot de International Corporate Finance Group (ICFG). De ICFG is een van de leidende adviesorganisaties voor fusies en overnames over de hele wereld.

International Corporate Finance Group

Beschrijving ICFG

Via dit netwerk staan wij in direct contact met 23 M&A kantoren over de hele wereld en hebben we de beschikking over diepgaande kennis van lokale markten. De ICFG is een ambitieus en gerenommeerd M&A netwerk van onafhankelijke advieskantoren, actief in marktbepalende landen zoals de VS, UK, Duitsland, China, en India. De focus ligt op de mid-market, waarbij transacties worden geïnitieerd en uitgevoerd van enkele miljoenen tot circa 300 miljoen. Sinds 1956 heeft de ICFG meer dan duizenden transacties gesloten in vrijwel elke branche.

International Corporate Finance Group

Hans van de Pas over de toetreding

“Ondanks dat we als Match Plan veel internationale transacties doen, waren we nog geen onderdeel van een internationaal netwerk. Na met diverse netwerken intensief gesproken te hebben, sprak ICFG ons het meeste aan. ICFG is een ambitieuze organisatie die continue bezig is, om het netwerk en de onderlinge samenwerking tussen de leden te verbeteren en te versterken, om hiermee elkaars klanten en relaties internationaal te ondersteunen. Denk hierbij aan samenwerking op sectorniveau of echt gezamenlijk optrekken in een verkoopproces. Deze ambitie spreekt ons enorm aan en past heel goed bij de wijze waarop wij ook met Match Plan onze groei aan het vormgeven zijn. We hebben er veel zin in om een zeer actieve bijdrage te gaan leveren aan het ICFG netwerk.”

Lees ook het persbericht van ICFG op; www.ingf.net

Waardemanagement – overzicht
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV