Menu Sluiten
Sluiten
Header desktop overnameadviseur 2022 kopiëren

Onze managing partner Hans van de Pas is uitgeroepen tot overnameadviseur van 2022!

14 december 2022

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Tijdens de Fusie & Overname Awards van 2022 is onze managing partner Hans van de Pas uitgeroepen tot overnameadviseur van het jaar. De Fusie & Overname Awards zijn een initiatief van Brookz – platform voor bedrijfsovername en Dealsuite.com en een begrip binnen de sector.

Een mooie erkenning voor zowel Hans van de Pas als Match Plan in zijn geheel. “Creating value together is de slogan van Match Plan en het behalen van deze prijs en het afronden van alle mooie deals uit 2022 is dan ook mede te danken aan de inzet van het gehele team” – laat Hans weten.

Fusie & overname awards 2022 logo
Hans van de Pas – overnameadviseur van 2022

Overnameadviseur van 2022

Hans van de Pas

Hans is ruim 25 jaar actief op het gebied van fusies & overnames en sinds 2006 partner bij Match Plan. Voordat hij bij Match Plan actief werd is hij jaren werkzaam geweest bij de Rabobank en EY. Hans heeft de opleiding Bedrijfskunde en Business Valuation afgerond aan Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn expertise ligt hoofdzakelijk bij de begeleiding van (internationale) fusie- en overnametrajecten.

In totaal is Hans betrokken geweest bij 10 deals in 2022, waaronder de verkoop van 100%email en 100%driven aan United Playgrounds (Standard Investment), de management buyout van Lobeco fire & Security, de verkoop van IT dienstverlener Four-IT aan MG Partners en de verkoop van groothandel in maritieme afsluiters Valveco aan Pindustry.

Overnameadviseur van 2022

Dankwoord

De bekroning van de titel overnameadviseur van het jaar zien wij als een mooi verjaardagscadeau, gezien het 25-jarig jubileum dat wij in 2022 vieren.

Dank aan eenieder voor het vertrouwen in Match Plan wat uiteindelijk heeft geleid tot deze mooie prijs. En natuurlijk dank aan iedereen die heeft gestemd!

Hans van de Pas – overnameadviseur van het jaar 2.0
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV