Menu Sluiten
Sluiten
Richard desktop

Richard Peeters wordt aandeelhouder van Match Plan

11 september 2020

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Nieuws

Richard Peeters wordt aandeelhouder van Match Plan.

Wij zijn zeer verheugd om te melden dat onze Director Valuation, Richard Peeters is toegetreden als aandeelhouder van Match Plan. Richard heeft begin 2019 de overstap naar Match Plan gemaakt, nadat hij jaren actief is geweest als Senior Manager bij EY en partner van valuation boutique BHP & Co. Hij heeft als Register Valuator brede ervaring in complexe waarderingsvraagstukken en is daarnaast gespecialiseerd in waarderingen voor financiële rapportage doeleinden zoals een impairment test of een PPA. Wij hebben Richard een aantal vragen gesteld over zijn toetreding en toekomstvisie.

Richard -aandeelhouder landingspagina

Nieuws

Wat was voor jou de aanleiding om aandeelhouder van Match Plan te worden?

Mijn rol als aandeelhouder bij BHP is mij in het verleden goed bevallen. Als ondernemer zijn de effecten van beslissingen direct merkbaar. Ik ben daar zelf als persoon door gegroeid en ben nog meer gecommitteerd aan het realiseren van doelstellingen. Deze lijn wilde ik zeker doorzetten bij Match Plan, dus bij de start van mijn rol als Director Valuations had ik direct de ambitie neergelegd om ook medeaandeelhouder te worden. De reden om voor Match Plan te kiezen lag in het feit dat Match Plan een dienstverlening heeft die veel breder is dan alleen waarderingen. Bij Match Plan kun je ook terecht voor fusies, overnames en financieringen. Daarnaast hebben we ook de juridische dienstverlening in eigen huis. Deze brede dienstverlening in combinatie met de groeiambitie die Match Plan heeft was voor mij doorslaggevend.

Nieuws

Verandert jouw functie binnen Match Plan?

Mijn functie verandert op zich niet. Ik blijf verantwoordelijk voor de waarderingstak binnen Match Plan en die rol vervul ik met veel plezier. Uiteraard hebben we de ambitie om de valuation afdeling verder uit te bereiden de komende jaren. Ook zal mijn betrokkenheid bij de gehele organisatie nog verder wordt geïntensiveerd. Zo zal ik als medeaandeelhouder bijvoorbeeld ook betrokken zijn bij vraagstukken over de koers van Match Plan en het management daarvan.

Fusie- en overnameadviseur
Richard – video

Nieuws

Wat zijn je plannen de komende periode en wat wil je graag bereiken?

Ik wil samen met de collega’s een nog beter, professioneler en groter Match Plan neer gaan zetten. We werken met een leuke en professionele groep mensen die aan elkaar gewaagd zijn en elkaar weten te stimuleren en uit te dagen. Hierin wil ik de mensen binnen Match Plan zoveel als mogelijk faciliteren en ondersteunen om samen de toppositie te bereiken in het segment waarin Match Plan actief is. En dat natuurlijk met plezier en een glimlach.

Nieuws

Hans van de Pas over de toetreding van Richard

Wij zijn erg blij dat Richard is toegetreden als aandeelhouder van Match Plan en hij hiermee voor langere tijd aan de organisatie is verbonden. Met de expertise van Richard zullen we Match Plan nog verder kunnen professionaliseren. Zo zullen we ons de komende jaren bijvoorbeeld nog verder profileren in specifieke waarderingen zoals impairment testing en Purchase Price Allocation.

Hans van de Pas
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV