Drs. Richard Peeters RV


Richard Peeters is sinds 2003 werkzaam in het vakgebied van waardebepalingen, fusies & overnames.  Richard is gestart bij SmitsVandenBroek Accountants en Adviseurs uit Weert en is na 4 jaar overgestapt naar EY Transaction Advisory Services in Eindhoven. Richard heeft zijn specialistische waarderingskennis uitgebreid en verdiept gedurende een negenjarig dienstverband bij EY Transaction Advisory Services. In 2016 is Richard zelfstandig verder gegaan als partner bij BHP & Co BV.

De overstap naar Match Plan geeft Richard de mogelijkheden om in een breder teamverband te werken en om de dienstverlening aan zijn eigen cliënten uit te breiden.

In 2006 heeft Richard de postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond aan de Rotterdam School of Management en is in 2006 beëdigd als Register Valuator. Daarnaast heeft Richard in 2012 de Executive Master of Business Valuation afgerond van Academische Opleidingen Groningen. Richard heeft een brede ervaring in het verrichten van waardebepalingen variërend van waarderingen in het kader van koop/verkoop van ondernemingen, fiscale waarderingen, waarderingen bij geschillen tussen aandeelhouders en economische schadeberekeningen. Daarnaast is Richard ook bedreven met waarderingen voor financiële rapportage doeleinden: Purchase Price Allocation en Impairment testing onder IFRS, USGAAP en Richtlijnen voor de jaarverslaggeving. In 2019 is Richard genomineerd als Business Valuator van het jaar.