Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Ondernemend Kapitaal is een groep van investeerders welke investeert in MKB- en familiebedrijven.

Ondernemend Kapitaal is een pragmatische en ondernemende groep van investeerders welke investeert in MKB- en familiebedrijven. De groep is in 2018 onder begeleiding van Match Plan en accountantskantoor de Groof (huidig Accon AVM) gestart. Het doel is om succesvolle ondernemers gezamenlijk te laten participeren in bestaande organisaties en deze naar een hoger plan te brengen. Dit vindt plaats door het stimuleren, faciliteren en financieren van groei, inzet van relevante netwerken en inbreng van kennis en ondernemerschap. De meeste investeerders zijn voormalig klant van Match Plan welke na de verkoop van hun bedrijf aansluiten bij deze gecommitteerde investeringsgroep.

Meer weten over Ondernemend Kapitaal? Lees hier meer over ons investeringsnetwerk

Ondernemend Kapitaal logo
Podcast: Ondernemersdromen

#2 - Buy and build strategie

In onze podcast Ondernemersdromen gaan we in diverse afleveringen dieper in op de inspirerende verhalen en de uitdagingen van succesvolle ondernemers. Daarnaast delen we waardevolle inzichten over de diverse aspecten van het M&A-vak.

Bekijk de YouTube video hieronder of beluister de podcast op Spotify of Apple Podcasts:

Ondernemersdromen #2 - Buy and build strategie

</div class>

Podcast: Ondernemersdromen #2 – Buy and build strategie

In deze aflevering zijn Lou Dost, Voorzitter van Ondernemend Kapitaal & Mede-eigenaar van Metaalcenter Driessen, Leon Koorevaar, Director bij Match Plan, met als gastheer Paul Eikelenboom. Lou heeft met Ondernemend Kapitaal, onder begeleiding van Match Plan, Metaalcenter Driessen overgenomen. Daarna zijn er twee bedrijven (Brinkman Special Products en Abrahams Metaalbewerking) overgenomen om aan te sluiten bij Metaalcenter Driessen. Lou zal zijn ervaringen en inzichten delen over dit proces, en hoe het acquireren van Metaalcenter Driessen, en later van de twee add-on bedrijven, kan bijdragen aan de toekomstige ontwikkeling ervan. Leon zal ons voorzien van zijn expertise op het gebied van bedrijfsfinancieringen en buy and build strategieën. Zijn kennis van de markt en zijn begeleiding bij dergelijke transacties hebben diverse ondernemers geholpen om strategische beslissingen te nemen voor hun bedrijven.

Meer informatie over een buy and build strategie leest u op deze pagina.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV