Match Plan verwelkomt nieuwe collega Niels Ansems

Sinds december 2018 is Niels Ansems gestart als Senior Consultant Corporate Finance bij Match Plan. Niels heeft zijn studie periode in Tilburg doorgebracht. Hij heeft daar de bachelor Business studies afgerond, evenals zijn masters Marketing Management en Strategic Management.

Na zijn studie is Niels terecht gekomen in de bancaire sector, hij is gestart als trainee bij de Rabobank. Gedurende het 1,5 jaar durende traineeship heeft hij gewerkt binnen diverse afdelingen van de bank, waaronder Credit Risk, FR&R en de afdeling Bedrijven. Na het traineeship is Niels begonnen als accountmanager voor het midden en kleinbedrijf in de regio Waalwijk. Niels was hier verantwoordelijk voor een eigen klantportefeuille van zo’n 150 relaties. Hij was aanspreekpunt voor deze relaties voor financieringsaanvragen en strategische vraagstukken.

Vervolgens heeft Niels de stap gemaakt naar ABN AMRO waar hij als relatiemanager corporate clients is gaan werken.  Hij was werkzaam op een portefeuille van zo’n 30 zakelijke relaties met een omzet tussen de 20 en 250 miljoen, waarbij alle relaties in de food sector actief waren. Vanuit deze hoedanigheid heeft Niels ook diverse overnames vanuit een bancair perspectief begeleid. Na een periode van zo’n 2,5 jaar bij de ABN AMRO heeft Niels besloten de bancaire sector vaarwel te zeggen, om aan de slag te gaan als Senior Consultant bij Match Plan.

Niels wilde graag aan de ‘andere kant van de tafel zitten’ bij financieringstrajecten en ook eerder in het fusie en overname proces betrokken zijn. Ook wilde hij graag in een kleinere organisatie werkzaam zijn, waar er meer vrijheid is en mogelijkheden zijn om je eigen rol in te vullen. Deze mogelijkheden en kansen heeft hij dan ook binnen Match Plan gevonden

Naast het werk is Niels ook een fanatieke voetballer, waarbij hij nog 3 maal per week op het veld te vinden is. Niels houdt van daarnaast van reizen, wat hij tijdens zijn sabbatical van 4 maanden ook naar hartenlust heeft kunnen doen. In de winter is hij dan ook regelmatig op de lange latten te vinden. Ook houdt hij er van om in het weekend een gezellig hapje en drankje te doen met vrienden.

Niels is vol enthousiasme aan de slag is gegaan bij Match Plan en hij hoopt daar veel mooie fusies en overnames te begeleiden, evenals het succesvol binnen halen van kapitaal via de banken of andere bronnen. Het team geeft hem vanaf dag 1 veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, hij kijkt er dus naar uit om met het team verder te bouwen aan een nog succesvoller Match Plan.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie