Menu Sluiten
Sluiten
banner-archive-matchplan

Webinar: Overnames binnen de kinderopvang

Met Arno Dielesen en Erik Smidt

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Webinar

Webinar - Ontwikkeling op het gebied van overnames binnen de kinderopvang

Wanneer verkoop ik als ondernemer in de kinderopvang mijn onderneming? Of is het juist een goed moment om een onderneming over te nemen? De kinderopvangbranche is volop in beweging. Er is op dit moment een zogenoemde ‘consolidatieslag’ gaande waarbij ondernemers te maken hebben met een snel veranderende markt en waarin vooral de relatief kleinere organisaties worden overgenomen.

overnameadviseur kinderopvang

Webinar

Introductie: Overnames binnen de kinderopvang

Onze overnamespecialist kinderopvang Arno Dielesen en Erik Smidt nemen u mee in de laatste ontwikkeling binnen de sector. Arno is zelf 16 jaar lang ondernemer in de kinderopvang geweest en heeft samen met zijn zakenpartner Monic Holman Nulvier Kinderopvang in 2016 verkocht aan Norlandia kinderopvang. Hij weet als geen ander wat er speelt op het gebied van overnames en weet daarnaast ook exact waar ondernemers in de kinderopvang dagelijks mee te maken hebben.

Wat maakt dat veel kopers (zowel investeerders als strategen) juist in deze onzekere tijden interesse hebben in de kinderopvangbranche? En hoe maakt u de beste keuze voor úw onderneming? Het komt allemaal aan bod tijdens ons webinar.

Webinar: Overnames binnen de kinderopvang

Bekijk hem hier direct terug

Bekijk het webinar hier gratis en anoniem terug via ons Youtube kanaal.

</div class>

Overnameadviseur
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV