Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - 12Return

12Return – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van 12Return
Lees verder
Terug naar referenties
Purchase Price Allocation

Match Plan begeleidt 12Return met een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft 12Return ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft 12Return hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Logicall Group, voorheen Janssen Group of Companies, heeft in 2022 diverse directe en indirecte overnames binnen de sector verricht. 12Return maakt sinds 15 december 2022 deel uit van Logicall.

12Return logo
Over 12Return
Referentie

Over 12Return

12return is in 2011 opgericht om bedrijven te helpen bij het implementeren en exploiteren van een omgekeerde toeleveringsketen in een klantgerichte en circulaire economie. Ze zijn een cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van productretouren. Het 12Return platform en ecosysteem ondersteunt een alles-in-één beheerde retourservice voor (detailhandels)merken in grensoverschrijdende handel. 12return heeft integraties met alle toonaangevende e-commerceplatforms, bedrijfssystemen of magazijnbeheersystemen om retouren voor online verkopers in te stellen en te volgen. De onderneming is ontworpen voor middelgrote en grote (detailhandels)merken die wereldwijd rechtstreeks naar de klant verzenden en te maken hebben met productretouren van hun klanten.

Referentie

Over Logicall

Logicall is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 145 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Janssen is overgenomen door Waterland Private Equity, en is verdergegaan als Logicall. Met behulp van de investeringsmaatschappij kan Logicall haar groeidoelstellingen realiseren. Dit door middel van organische groei en groeien via een buy-and-build strategie.

Over Janssen 2
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV