Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Alles Kids

Kindercentrum Alles Kids – Management Buy-out

Bezoek hier de website van Kindercentrum Alles Kids
Lees verder
Terug naar referenties
Referentie

Match Plan begeleidt Alles Kids bij een management buy-out

Match Plan heeft aandeelhouder Mirelle Kessels van kindercentrum Alles Kids mogen begeleiden bij de gedeeltelijke verkoop van haar aandelen aan haar compagnon via een management buy-out. Bij een management buy-out nemen één of meerdere leden van het zittende management de onderneming over.

Alles Kids logo
Over Kindercentrum Alles Kids
Referentie

Over Kindercentrum Alles Kids

Alles Kids is een kindercentrum in Ospel, Limburg. Het is een kleinschalig, betrokken en zelfstandig kindercentrum dat opvang biedt voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Het kindercentrum bestaat uit een groep voor dagopvang, een peuterprogramma en een BSO. Bij Alles Kids wordt de VVE-methode (vroeg- en voorschoolse educatie) Uk & Puk gebruikt. Dit is een manier van werken binnen de kinderopvang waarbij bewust de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen worden gestimuleerd door middel van spel en activiteiten. De doelstelling van de methode is om kinderen voor te bereiden op de basisschool en eventuele (taal)achterstanden tijdig te signaleren en te verminderen.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Mirelle Kessels van Kindercentrum Alles Kids bijgestaan tijdens het gehele proces van het overdragen van haar aandelen aan haar compagnon. Zo hebben wij de activiteiten van de onderneming beschreven, een high-level waardering uitgevoerd volgens de DCF-methode, en een analyse van risicoaspecten opgesteld.
De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van Arno Dielesen en Richard Peeters.

Rol van Match Plan x Alles Kids
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV