Dalmulder Fijnmetaal


Match Plan Corporate Finance heeft de aandeelhouder van Dalmulder Fijnmetaal B.V. begeleid bij de verkoop van zijn Onderneming. De onderneming is verkocht aan een externe investeerder en PM Fijnmetaal Nederland N.V. (MBI-kandidaat).

Beschrijving onderneming
Dalmulder Fijnmetaal is actief als producent van fijnmechanische producten en is onder andere gespecialiseerd in het draaien en frezen. Daarbij ligt de focus met name op het maken van zeer kleine mechanische onderdelen (van 0,4 mm tot circa 250 mm). De onderneming is gevestigd te Raamsdonkveer en er zijn circa 10 personen werkzaam. De heer Dalmulder is de onderneming gestart in 1998 en zorgt met deze verkoop voor continuïteit voor het personeel en de vaste klantenkring.

Rol Match Plan Corporate Finance
Match Plan heeft de verkoop van Dalmulder Fijnmetaal van A tot Z begeleid. We zijn gestart met een waardering en vervolgens de ondernemer geholpen bij de fiscale en juridische structurering van de transactie, de contractonderhandelingen en het vastleggen van afspraken in verschillende overnameovereenkomsten. Het gehele proces is zeer efficiënt verlopen. De totale doorlooptijd was slechts 2 maanden.

Deel met uw netwerk