Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Rollema

Rollema – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Rollema
Lees verder
Terug naar referenties
Purchase Price Allocation

Match Plan begeleidt Rollema met een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft Rollema ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft Rollema hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Logicall Group, voorheen Janssen Group of Companies, heeft in 2022 diverse directe en indirecte overnames binnen de sector verricht. Rollema maakt sinds 1 november 2022 deel uit van Logicall.

Rollema logo
Over Rollema
Referentie

Over Rollema

Rollema is sinds 1860 een familiebedrijf en biedt technisch logistieke diensten aan waarbij levering gecombineerd wordt met installatie op locatie. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en op locatie installeren van onder andere geldautomaten, koffiemachines, fitnessapparatuur, emballagesystemen, frisdrankautomaten en zelfscan betaalsystemen in supermarkten.

Referentie

Over Logicall

Logicall is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 145 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Janssen is overgenomen door Waterland Private Equity en is verdergegaan als Logicall. Met behulp van de investeringsmaatschappij kan Logicall haar groeidoelstellingen realiseren. Dit door middel van organische groei en groeien via een buy-and-build strategie.

Over Janssen 1
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV