VERTIC


Match Plan is trots op het succesvol begeleiden van ondernemers George Philips en Richard Philips bij het sluiten van een strategisch partnership tussen hun bedrijf Vertic Nederland en de Franse beursgenoteerde onderneming Delta Plus Group.

Vertic Nederland is 10 jaar geleden opgericht in de regio Rotterdam/Den Haag en is sinds 2015 met het Vertic productengamma actief in Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf is de afgelopen jaren verder geëxpandeerd naar andere Noord-Europese landen, met name in Scandinavië. Vertic Nederland realiseerde de afgelopen 5 jaren een omzetgroei van gemiddeld 20% per jaar. In de loop der jaren heeft Vertic Nederland een loyaal klantportfolio opgebouwd, dankzij de technische expertise en de oplossingsgerichtheid van de medewerkers.

Delta Plus Group is een belangrijke speler op de markt voor Personal Protective Equipment. In 2017 heeft Delta Plus Group de Franse tak van Vertic overgenomen. Door het partnership met Vertic Nederland wil Delta Plus Group haar aanwezigheid en ontwikkeling in Noord-Europa versterken en is zij goed op weg om haar doel -marktleider in de PPE-markt- te bereiken.

Deel met uw netwerk