Begeleiding strategische samenwerking NulVier Kinderopvang B.V. (terugblik)

“Samen met Erik Smidt hebben we veel tijd en energie gestoken in het maken van een informatiememorandum. Dat was voor ons heel belangrijk en een goede basis om met elkaar in beeld te hebben wat we in de markt wilden zetten. Dat heeft ons gedurende het hele overdrachtstraject geholpen om een consistent traject te doorlopen. Daarnaast hebben we Erik leren kennen als een zeer betrouwbare, deskundige en prettige persoonlijkheid.”

 

Wat heeft Match Plan gedaan voor je?

Match Plan heeft ons bij meerdere trajecten begeleid. Zo hebben ze ons geholpen bij acquisitietrajecten, een management buy-out traject en een fusietraject. Recent hebben ze ons begeleid bij de overdracht van NulVier Kinderopvang B.V

Waarom werd er voor Match Plan gekozen?

Ten aanzien van het verkooptraject hebben we gekozen op basis van eerdere ervaringen zoals hierboven genoemd. Deze ervaringen waren positief waardoor we in dit traject ook bijgestaan wilden worden door Match Plan.

Wanneer is de overdracht tot stand gebracht?

Het gehele verkooptraject heeft circa 9 maanden geduurd, waarbij de deal in de zomer is geclosed.

Wat voor unieke onderwerpen speelden in dit traject en hoe zijn deze opgepakt?

Voor ons is dit moeilijk in te schatten. Gedurende het hele traject heeft Match Plan ons “ontzorgd”.

Zou u Match Plan adviseren bij vrienden en bekenden?

Ja, wij zouden Match Plan adviseren. De medewerkers zijn betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen (komen afspraken na), handelen snel en zijn prettige mensen.

Welke 3 kernwoorden omschrijven Match Plan het beste?

Betrouwbaar, Persoonlijk, Professioneel

Wat is de meerwaarde van Match Plan gedurende het verkooptraject?

Match Plan is gedurende het hele traject professioneel. Dit zorgt ervoor dat ze de emoties van verkopers / kopers kunnen “reguleren”. Daarnaast hebben ze grote kennis van de kinderopvangbranche, overnames en fusies en zijn ze deskundig op alle facetten die bij een overdracht aan de orde komen.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie