Match Plan breidt uit: onze nieuwe Consultant Lucas Troelstra

Vanaf begin maart 2018 is Lucas Troelstra werkzaam als Consultant Corporate Finance bij Match Plan. Lucas heeft zijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam begin 2018 afgerond. Tijdens zijn studie is Lucas werkzaam geweest bij meerdere bedrijven in de financiële sector. Zo heeft hij in 2016 een meewerkstage gelopen bij de private banking-divisie van ABN AMRO. Na afronding van deze stage is hij vanaf begin 2017 een half jaar werkzaam geweest als werkstudent bij belastingadvieskantoor KPMG Meijburg & Co op de afdeling U.S. Tax. Hier vervulde hij advies- en compliance-werkzaamheden. Zijn afstudeerscriptie heeft Lucas geschreven bij EY binnen de Audit- en Assurance praktijk voor financiële instellingen. Gedurende deze periodes heeft hij zich zowel op persoonlijk als professioneel gebied ontwikkeld.

Lucas zijn interesse voor Corporate Finance komt met name voort uit zijn studie. Hier ontdekte hij dat finance-gerelateerde vakken hem erg aanspraken en dat hij hierin verder wilde na zijn studie. Sindsdien is hij zich steeds verder gaan verdiepen in dit vakgebied. Onderwerpen die Lucas in het bijzonder aanspreken zijn het proces van prijsvorming, dealmaking en begeleiding bieden bij de buy-side van een fusie of overname. Werken met midden- en familiebedrijven spreekt hem erg aan omdat er wordt samengewerkt met betrokken ondernemers die snel willen schakelen.

De keus voor Match Plan was voor Lucas erg makkelijk. Lucas: ‘Bij Match Plan kan ik mijzelf goed en snel ontwikkelen. Je wordt vanaf dag 1 betrokken bij meerdere projecten met uiteenlopende onderwerpen. Hier was ik sterk naar op zoek, omdat ik alle aspecten van het vak graag zo snel en goed mogelijk wil leren. Ook wordt mij bij Match Plan de kans geboden om veel verantwoordelijkheid te nemen en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Bovenstaande aspecten hebben mij doen kiezen voor Match Plan. Ik verheug me op het samenwerken binnen Match Plan waarin wij als team van gedreven en professionele adviseurs vele successen zullen gaan boeken.’

Deel met uw netwerk

Geef een reactie