Rens Knevels MSc


Rens is na de afronding van zijn masterstudie Finance aan Tilburg University en een vijf maanden durende Spaanse studie in juni 2013 in dienst getreden als Junior Consultant bij Match Plan.

In zijn laatste studiejaar leerde hij Match Plan Corporate Finance kennen en besloot te solliciteren. Belangrijke beweegredenen om voor Match Plan te kiezen was dat Rens is opgegroeid in een ondernemersfamilie en op zoek was naar een dynamische en open werkomgeving waarin ruimte wordt geboden voor eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Ook de diversiteit in opdrachten en het dagelijks in contact staan me inspirerende ondernemers spraken Rens aan.

Inmiddels is Rens intern doorgegroeid tot Senior Consultant en hij is inmiddels betrokken geweest bij een breed scala aan opdrachten en projecten. Dit betroffen zowel nationale als internationale aan- en verkooptransacties, van groot naar klein, in nagenoeg alle branches. De uitdagingen, benodigde creativiteit, emoties van de ondernemer(s) in combinatie met de persoonlijke contact en vertrouwen van de klant maken elk proces weer uniek volgens Rens. Het gezamenlijk realiseren van de beoogde resultaten geeft ons veel voldoening.

Enkele recente opdrachten waarbij hij betrokken was, betreffen: de verkoop van Trident aan het beursgenoteerde Finse Wärtsilä, de waardering van een groep van bedrijven in de marketingbranche en het verkrijgen van groei- en werkkapitaalfinanciering voor een snelgroeiende GGZ-instelling.

Onlangs is Rens ook toegetreden als mede aandeelhouder. De stap tot medeaandeelhouder en het vervolg van zijn carrière bij Match Plan ziet Rens als volgt:

“Het spreekt voor zich dat ik enorm trots ben met deze stap. De stap tot aandeelhouder is een unieke kans en sluit aan bij mijn ambities om op termijn één van de gelijkwaardige partners en aandeelhouders te worden. Hiervoor hebben we een groeipad uitgezet. Belangrijk is dat ik mezelf commercieel en vakinhoudelijk verder blijf door ontwikkelen. Ik hoop binnen enkele jaren een volledig zelfstandige cliëntenportefeuille te beheren.”

CONTACT:
Telefoon: +31 70 324 41 03
Mobiel: +31(0)6 3031 6613
E-mail: rensknevels@matchplan.nl