Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Digital Marketing Agencies

Digital Marketing Agencies

Wij helpen u bij het vinden van geschikte overnamekandidaten

  • Tientallen succesvolle overnames begeleid
  • Alle expertise in-house (incl. jursiten)
  • 300+ agencies in netwerk
Lees verder
Terug naar branches
Overnamespecialist voor marketing agencies

Een digital marketing agency overnemen of verkopen? Dan zijn wij dé overnamespecialist

Overweegt u om uw marketing agency te verkopen? Of wilt u juist een andere agency overnemen? Dan is het belangrijk dat uw overnameadviseur bekend is binnen uw sector. Match Plan heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd als overnameadviseur marketing agencies. Zo hebben wij agencies als; Happy Horizon Groep, Indicia & Only Creative Entrepreneurs begeleid als onderdeel van een buy-and-build strategie. Door onze ervaringen hebben wij tientallen overnames binnen de sector begeleid, veel kennis met het businessmodel van marketingbureaus, weten wij welke partijen er actief zijn, wat er zich momenteel afspeelt in de markt en wat goede- en minder goede transactievoorwaarden zijn. Om ons nog verder in de sector te verdiepen hebben wij naast onze diverse overnamespecialisten ook een sectorspecialist specifiek voor marketing agencies. Rens Knevels MSc RV (Director M&A en mede-eigenaar van Match Plan) heeft zich volledig gespecialiseerd in de overnamemarkt als overnameadviseur marketing agencies.

Partnerschap Dutch Digital Day

Sinds 2022 is Match Plan officieel partner geworden van Dutch Digital Day. Dit is een jaarlijks evenement om de Nederlandse digitale industrie te vieren. Hier kunnen ideeënmakers, bouwers, uitvinders en makers samenkomen om te leren, te delen en inspiratie op te doen.

Overnameadviseur marketing agencies
Overnamespecialist marketing agencies

Wij begeleiden u bij het volledig aankoop- of verkooptraject

Het kopen of verkopen van een bedrijf is een complex traject dat vaak wordt onderschat. Het vinden van een juiste koper of verkoper is slechts het begin van het traject. U zult te maken krijgen met veel verschillende aspecten, zoals strategische keuzes, waardebepalingen, onderhandelingen, juridische zaken, financieringen en nog veel meer. Match Plan heeft een team van professionals met ieder zijn eigen expertise. Zo zorgen wij ervoor dat u een traject met een gerust gevoel aangaat en bent u gedurende het gehele traject voorzien van de juiste expertise op het juiste moment.

Webinar M&A ontwikkelingen

Bekijk hier ons webinar terug: Overnames binnen de digital marketing agencies

Meer weten over het overnemen of verkopen van een digital marketing agency? Rens Knevels MSc RV en drs. Hans van de Pas RV hebben recent een webinar gegeven over de overnameontwikkelingen binnen de digital marketing agency sector. Bekijk het webinar gratis en anoniem terug via ons Youtube kanaal.

</div class>

Podcast - overname ontwikkelingen
podcast

Podcast: Overnameontwikkelingen digital marketing agencies

Linde Koudstaal gaat in gesprek met onze director M&A Rens Knevels, over de laatste overnameontwikkelingen binnen de sector digital marketing agencies. Hoe ziet de overnamemarkt eruit? Is het op dit moment een goed moment om een digital agency te kopen, of is het juist het perfecte moment om te verkopen? En hoeveel is een digital marketing agency eigenlijk waard? Het komt allemaal aan bod. Luister hem hier direct op deze pagina, via Spotify of via Apple Podcasts.

Nieuws overnames marketing agencies
Sector update m&a marketing agencies

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van overnames?

Download de sector update digital marketing agencies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijf verkopen - ezCompany

“Match Plan had veel oog voor onze situatie en wensen. Ze hebben heel goed de regie genomen in het traject.” – Bas van der zalm en Bas van den Nieuwenhuijzen, voormalig eigenaren van ezCompany

Match Plan begeleidt ezCompany met de verkoop aan Intracto.

Afgeronde opdrachten Digital Marketing Agencies

Een aantal van onze referenties

Laden..
Rens Knevels - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Rens Knevels MSc RV Over Rens Knevels MSc RV