Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Full Frame

Full Frame – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Full Frame
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Full Frame bij de verkoop aan Only

Match Plan heeft de aandeelhouders van het creatief bureau Full Frame begeleid bij de verkoop van de aandelen aan hun nieuwe partner, Only Creative Entrepreneurs. Dit is de derde toevoeging voor Only in 2024. Full Frame blijft opereren onder de huidige naam en vanuit hun huidige locatie in Tilburg.

Full Frame logo
Over Full Frame
Referentie

Over Full Frame

Full Frame, gevestigd in Tilburg, is een creatief contentbureau met een compleet aanbod van film- en contentstrategieën in onder andere de energiebranche, de zorg en het onderwijs. Het bureau gaat doorgaans lange termijn samenwerkingen aan met haar klanten en heeft een loyaal klantenbestand, naast projectmatige opdrachten. Opgericht in 2009 door Joris Vorselaars, Pepijn Robben en Ton Vorselaars, is Full Frame in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een professioneel team van ongeveer 25 contentmakers.

Referentie

Over Only Creative Entrepreneurs

Only Creative Entrepreneurs is een netwerk van creatieve marketingbureaus met een focus op content. Het is een community van strategen, designers, developers, creatieven, media-, communicatie- en contentspecialisten die werken vanuit de kracht van verbinding. Zo helpt Only klanten met strategie, technologie en creativiteit. Door middel van een buy and build-strategie is Only gegroeid tot een organisatie met 14 bureaus.

Over Only Creative Entrepreneurs
Rol van Match Plan x Full Frame
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Full Frame gedurende het hele proces bijgestaan en geadviseerd, inclusief het opstellen en bespreken van het informatiememorandum, het benaderen van potentiële partijen, het begeleiden van het boekenonderzoek en het opstellen van de transactiedocumentatie bij de notaris. Het dealteam van Match Plan bestond uit Rens Knevels, Noa Kweekel en Matthias Duijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV