Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Blue Shark

Blue Shark – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Blue Shark
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Blue Shark bij de verkoop aan Indicia

Match Plan begeleidt Blue Shark met de verkoop aan Indicia, een digitaal marketing bureau uit Tilburg. Dit was een van de drie overnames die Indicia binnen één maand had voltooid. De andere twee overnames, welke ook door ons zijn begeleid, zijn Swaans en Tailor iT. Met deze overnames verbreedt Indicia haar dienstverlening voor klanten.

Blue Shark logo
Over Blue Shark
Referentie

Over Blue Shark

Blue Shark is een betaald advertentiebureau gevestigd in Zwolle en Rotterdam. Samen met het team geven zij advies en ontzorgen zij alle marketingcampagnes op het gebied van online marketing, zoals Facebook ads, TikTok ads en Google ads. Daarnaast biedt ze diensten aan in SEO en e-mailmarketing. De overname verstevigt Indicia’s positie in de digitale advertentieruimte en versterkt hun vermogen om klanten hoogwaardige advertentieoplossingen te bieden.

Referentie

Over Indicia

Indicia is een bedrijf gevestigd in Tilburg met heeft ruim 125 medewerkers. Ze staan bekend om hun expertise op het gebied van digitale marketing en data-analyse. Indicia biedt diensten aan zoals branding, concept, design, online marketing, data & developement en services en & performance. Binnen deze diensten bieden ze verschillende producten waaronder bedrijfsanimatie, social media, e-mailmarketing, datamanagement en -analyse en strategische adviezen. Ze heeft als doel om bedrijven te helpen effectiever te communiceren en te groeien in de digitale wereld. Hun focus ligt op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die inspelen op de specifieke behoeften van hun klanten.

Over Indicia - Blue Shark
Rol van Match Plan x Blue Shark
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Blue Shark gedurende het proces bijgestaan en geadviseerd. Wij hebben onder andere het informatiememorandum opgesteld, potentiële kopers geselecteerd, onderhandelingen gevoerd en het boekenonderzoek tot aan de closing succesvol gecoördineerd, inclusief notariële overdrachtshandelingen.

De opdrachten zijn namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Lucas Troelstra en Noa Kweekel in goede samenwerking met andere partijen.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV