Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - DKH Metaalbewerking

DKH Metaalbewerking – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van DKH Metaalbewerking
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt DKH Metaalbewerking met een waardebepaling

Match Plan heeft Andra Tech Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa voor DKH Metaalbewerking. De waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is gebeurd door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

DKH Metaalbewerking is onderdeel van de Andra Tech Group, een groep die zich richt op het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven binnen de groep opereren zelfstandig en onderscheiden zich van elkaar op basis van complexiteit, volumes en nauwkeurigheid van de mechanica die geproduceerd wordt.

DKH Metaalbewerking logo
Over DKH Metaalbewerking
Referentie

Over DKH Metaalbewerking

DKH Metaalbewerking, gevestigd in Uden, is gespecialiseerd in fijnmechanische bewerking van klantspecifieke producten, variërend van enkelstuks tot kleine en grote series. Ze opereren in diverse sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, automotive, medical en machinebouw. De productie voldoet aan hoge kwaliteitseisen, met een machinepark dat is geoptimaliseerd voor het vervaardigen van grote series in korte tijd. Door geavanceerde automatisering kunnen ze 24/7 zowel draai- als freeswerk produceren. Ze verspanen diverse materialen zoals RVS, aluminium, staal, en kunststof.

Referentie

Over Andra Tech Group

De Andra Tech Group is een groep van bedrijven die bestaat uit DKH Metaalbewerking, HFI, Jatec, Kusters Precision Parts, Lemmens Metaalbewerking, Mayer Feintechniek, Visietech, Lucassen en Wilting.

De bedrijven binnen Andra Tech Group richten zich op het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven binnen de groep opereren zelfstandig en onderscheiden zich van elkaar op basis van complexiteit, volumes en nauwkeurigheid van de mechanica die geproduceerd wordt. De afzonderlijke bedrijven hebben een sterke reputatie opgebouwd bij klanten in verschillende industrieën waaronder de halfgeleider, verpakking-, voedselverwerking, automotive en lucht- en ruimtevaart. Binnen Andra Tech Group werkt men samen als het gaat om recruitment en financiering van investeringen, maar ook door het delen van specifieke kennis.

Over Andra Tech Group - DKH Metaalbewerking
Rol van Match Plan x DKH Metaalbewerking
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de Andra Tech Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering is gemaakt voor DKH Metaalbewerking en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV