Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Euramax

Euramax – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Euramax
Lees verder
Terug naar referenties
Purchase price allocation

Match Plan begeleidt Euramax met een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft Euramax ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering van immateriële vaste activa is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van een overname in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is voltooid door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

Euramax logo
Over Euramax
Referentie

Over Euramax

Euramax is een toonaangevende Europese aluminium coil coater. Het bedrijf is opgericht in 1969 en het hoofdkantoor is gevestigd in Roermond. De primaire productielocatie bevindt zich in Roermond. Daarnaast exploiteert het bedrijf een productiefaciliteit in Corby (Verengid Koninkrijk). Via meerdere ultramoderne coatinglijnen in de productiefaciliteit in Roermond kan Euramax meer dan 15.000 km aluminium rollen per jaar leveren. De activiteiten van het bedrijf zijn opgesplitst in twee business units, namelijk Architectural Products en Mobility. De business unit Architectural Products is gespecialiseerd in het coaten van aluminium spiralen voor daken en gevels. De business unit Mobility is producent en leverancier van bekledingsmateriaal, zijpanelen, vloerpanelen en daken, voor recreatie- en transportvoertuigen.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Euramax ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa door middel van het uitvoeren van een PPA. Deze waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van een overname in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Euramax
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV