Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Hees Installaties

Hees Installaties – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Hees
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Hees Installaties met een waardering

Match Plan heeft Hees Installaties ondersteund met de waardering van de onderneming. Deze waardering heeft plaatsgevonden ten behoeven van de interne besluitvorming en strategie van de onderneming.

Hees Installaties logo
Over Hees Installaties
Referentie

Over Hees

Hees Installaties is een bedrijf gespecialiseerd in elektra & verlichting, werktuigbouwkunde, klimaatbeheersing en de installatie van databekabelingsnetwerken. De onderneming is een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, waar ze is opgericht in Echt. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanbieden van hoogwaardige diensten op het gebied van renovatie, nieuwbouw en onderhoud van gebouwen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze levert deze diensten met behulp van goed opgeleid personeel en streeft naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Hees Installaties ondersteund met de waardering van de onderneming ten behoeven van de interne besluitvorming en strategie van de onderneming. Richard Peeters, Director Valuation, was verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van de opdracht.

Rol van Match Plan x Hees Installaties
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV