Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Lemmens Metaalbewerking

Lemmens Metaalbewerking – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Lemmens Metaalbewerking
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Lemmens Metaalbewerking met een waardebepaling

Match Plan heeft Andra Tech Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa voor Lemmens Metaalbewerking. De waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is gebeurd door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

Lemmens Metaalbewerking is onderdeel van de Andra Tech Group, een groep die zich richt op het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven binnen de groep opereren zelfstandig en onderscheiden zich van elkaar op basis van complexiteit, volumes en nauwkeurigheid van de mechanica die geproduceerd wordt.

Lemmens Metaalbewerking logo
Over Lemmens Metaalbewerking
Referentie

Over Lemmens Metaalbewerking

Lemmens Metaalbewerking, opgericht in 1985 en gevestigd in Bergeijk, is uitgegroeid tot een bedrijf in onderdelenproductie voor klanten in de medische sector, halfgeleiderindustrie en machinebouw voor voedingsmiddelen. De afgelopen jaren heeft Lemmens zich vooral toegelegd op het grotere freeswerk (3-, 4-, en 5-assig) en het nawerken van complexe lassamenstellingen. Lemmens onderscheidt zich op verschillende manieren. Allereerst zijn er de unieke productafmetingen voor frees- en draaidelen. Daarnaast staan ze bekend om hun korte doorlooptijden. Maar vooral valt hun compromisloze aanpak op bij het vervaardigen van nieuwe onderdelen. Bij deze aanpak wordt de productspecifieke opspanning gecombineerd met de beste CAM-software (computerondersteunde productie), tooling en high-end machines. Dit resulteert altijd in een consistent hoog eindresultaat. Verder maakt Lemmens gebruik van geavanceerde technologie, waaronder twee 3D-meetmachines, om de productkwaliteit te waarborgen.

Referentie

Over Andra Tech Group

De Andra Tech Group is een groep van bedrijven die bestaat uit DKH MetaalbewerkingHFIJatecKusters Precision PartsLemmens MetaalbewerkingMayer FeintechniekVisietechLucassen en Wilting.

De bedrijven binnen Andra Tech Group richten zich op het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven binnen de groep opereren zelfstandig en onderscheiden zich van elkaar op basis van complexiteit, volumes en nauwkeurigheid van de mechanica die geproduceerd wordt. De afzonderlijke bedrijven hebben een sterke reputatie opgebouwd bij klanten in verschillende industrieën waaronder de halfgeleider, verpakking-, voedselverwerking, automotive en lucht- en ruimtevaart. Binnen Andra Tech Group werkt men samen als het gaat om recruitment en financiering van investeringen, maar ook door het delen van specifieke kennis.

Over Andra Tech Group - Lemmens Metaalbewerking
Rol van Match Plan x Lemmens Metaalbewerking
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de Andra Tech Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering is gemaakt voor Lemmens Metaalbewerking en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV