Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Maltacourt

Maltacourt – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Maltacourt
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Maltacourts met een waardebepaling

Match Plan heeft Logicall Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa voor Maltacourt. De waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is gebeurd door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

De Logicall Group is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 145 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Match Plan heeft voor Logicall Group, voorheen Janssen Group of Companies, al meerdere waarderingen van diverse immateriële vaste activa uitgevoerd, waaronder voor Patrans, Mondial Logistics, VCK LogisticsRollemaShipcloud en 12Return.

Maltacourt logo
Over Maltacourt
Referentie

Over Maltacourt

Al 40 jaar is Maltacourt een internationale transport bedrijf, gespecialiseerd in luchtvracht, zeevracht, import-export en wegtransport. Vanuit hun huidige Britse en internationale locaties, combineren ze een unieke aanpak van mensen, processen en technologie om een ongeëvenaard niveau van begrip van de diverse bedrijven van hun klanten te leveren, waardoor ze langetermijnrelaties kunnen opbouwen gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit van de dienstverlening en waarde.

Referentie

Over Logicall

Logicall is een gevestigde logistieke dienstverlener met 145 jaar ervaring, die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder supply chain-oplossingen, transport (lucht, zee en weg), opslag, orderafhandeling, pakketbeheer en technische diensten.

Met 35 strategisch gelegen kantoren in twaalf landen biedt Logicall naadloze service op belangrijke locaties. Hun missie is gericht op het optimaliseren van supply chains door logistieke expertise te combineren met data-inzichten en digitale oplossingen. Logicall heeft zichzelf opnieuw uitgevonden vanuit de Janssen Group of Companies, met een toewijding aan innovatie en klantgerichtheid, ondersteund door een alles-in-één aanpak voor logistieke oplossingen. Hun services omvatten magazijnbeheer, transport, installatie en retourverwerking.

Over Logicall - Maltacourt
Rol van Match Plan x Maltacourt
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de Logicall Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering is gemaakt voor Maltacourt en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV