Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Mayer Feintechnik

Mayer Feintechnik – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Mayer Feintechnik
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Mayer Feintechnik met een waardebepaling

Match Plan heeft Andra Tech Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa voor Mayer Feintechnik. De waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is gebeurd door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

Mayer Feintechnik is onderdeel van de Andra Tech Group, een groep die zich richt op het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven binnen de groep opereren zelfstandig en onderscheiden zich van elkaar op basis van complexiteit, volumes en nauwkeurigheid van de mechanica die geproduceerd wordt.

Mayer Feintechnik logo
Over Mayer Feintechnik
Referentie

Over Mayer Feintechnik

Mayer Feintechnik, gevestigd in Göttingen (Duitsland), is gespecialiseerd in de productie van metalen onderdelen en modules op basis van complexe frees- en draaibewerkingen. Ze excelleert onder andere in hoogwaardige CMM-meettechniek (coördinatenmeetmachine) en kwaliteitsborging voor hoog nauwkeurige onderdelen en bedient een grote verscheidenheid aan veeleisende klanten in hightechindustrieën zoals de optiek-, laser-, medtech- en semiconindustrie. Mayer Feintechnik richt zich op kleine tot middelgrote series, precies afgestemd op de individuele behoeften van de klant, van projectdefinitie en engineering tot productie en assemblage.

Referentie

Over Andra Tech Group

De Andra Tech Group is een groep van bedrijven die bestaat uit DKH MetaalbewerkingHFIJatecKusters Precision PartsLemmens MetaalbewerkingMayer FeintechniekVisietechLucassen en Wilting.

De bedrijven binnen Andra Tech Group richten zich op het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen en modules. De bedrijven binnen de groep opereren zelfstandig en onderscheiden zich van elkaar op basis van complexiteit, volumes en nauwkeurigheid van de mechanica die geproduceerd wordt. De afzonderlijke bedrijven hebben een sterke reputatie opgebouwd bij klanten in verschillende industrieën waaronder de halfgeleider, verpakking-, voedselverwerking, automotive en lucht- en ruimtevaart. Binnen Andra Tech Group werkt men samen als het gaat om recruitment en financiering van investeringen, maar ook door het delen van specifieke kennis.

Over Andra Tech Group - Mayer Feintechnik
Rol van Match Plan x Mayer Feintechnik
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de Andra Tech Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering is gemaakt voor Mayer Feintechnik en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV