Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Mondial Logistics

Mondial Logistics – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Mondial Logistics
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Mondial Logistics met een waardebepaling

Match Plan heeft Logicall Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa voor Mondial Logistics. De waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is gebeurd door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

De Logicall Group is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 145 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Match Plan heeft voor Logicall Group, voorheen Janssen Group of Companies, al meerdere waarderingen van diverse immateriële vaste activa uitgevoerd, waaronder voor Patrans, Maltacourt, VCK Logistics, Rollema, Shipcloud en 12Return.

Mondial Logistics logo
Over Mondial Logistics
Referentie

Over Mondial Logistics

Mondial Logistics in Zaandam biedt fulfilment diensten voor B2B en B2C orderverwerking, opslag en distributie aan mkb-klanten. Ze kunnen logistieke processen volledig overnemen, inclusief leveringen aan grote marktspelers zoals Amazon en Bol.com. Met een warehouse management systeem (WMS) en een 99,8% order-uitvoeringsprestatie bieden ze betrouwbare diensten. Hun fulfilment center beschikt over douanefaciliteiten en ligt nabij Amsterdam. Mondial Logistics biedt op maat gemaakte oplossingen, inclusief value added services zoals branded packaging.

Referentie

Over Logicall

Logicall is een gevestigde logistieke dienstverlener met 145 jaar ervaring, die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder supply chain-oplossingen, transport (lucht, zee en weg), opslag, orderafhandeling, pakketbeheer en technische diensten.

Met 35 strategisch gelegen kantoren in twaalf landen biedt Logicall naadloze service op belangrijke locaties. Hun missie is gericht op het optimaliseren van supply chains door logistieke expertise te combineren met data-inzichten en digitale oplossingen. Logicall heeft zichzelf opnieuw uitgevonden vanuit de Janssen Group of Companies, met een toewijding aan innovatie en klantgerichtheid, ondersteund door een alles-in-één aanpak voor logistieke oplossingen. Hun services omvatten magazijnbeheer, transport, installatie en retourverwerking.

Over Logicall - Mondial Logistics
Rol van Match Plan x Mondial Logistics
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de Logicall Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering is gemaakt voor Mondial Logistics en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV