NulVier Kinderopvang


Match Plan heeft NulVier Kinderopvang bij meerdere overnametrajecten begeleid.

Waaronder:

  • De overname van Kids Talent in Heeze.
  • Een fusie met kinderopvang Joepie
  • Een management buy-out
  • Verkoop van de organisatie

De directie / aandeelhouders van Symduose B.V., Monic Holman en Arno Dielesen, zijn in dit laatste traject succesvol begeleid bij het aangaan van een strategische samenwerking van NulVier Kinderopvang B.V. met Norlandia Kinderopvang B.V. De samenwerking is deze zomer geëffectueerd.

Beschrijving onderneming

NulVier is een kinderopvang organisatie in Noord-Brabant waar het op 16 locaties kinderopvang diensten aanbiedt. De onderneming is gevestigd in Boxtel en heeft momenteel circa 125 medewerkers.

De diensten die NulVier aanbiedt betreffen onder andere dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang voor kinderen tussen de 0 – 13 jaar. Gedurende de afgelopen jaren is NulVier ondanks de economische recessie, in staat geweest door te groeien tot een marktbepalende speler in Midden en Oost Brabant. Dit heeft zij bewerkstelligd door diverse acquisities, maar zeker ook door autonome groei bij haar eigen locaties. In 2015 bestond NulVier 15 jaar en zij is op dit moment optimaal gepositioneerd om te profiteren van een aantrekkende markt. Om op langere termijn de continuïteit van NulVier te waarborgen, hebben Monic Holman en Arno Dielesen besloten om de strategische samenwerking met Norlandia Kinderopvang B.V. aan te gaan. Alle vestigingen van NulVier zullen behouden blijven en daar waar mogelijk zullen nieuwe locaties geopend worden. Ook zal de bedrijfsidentiteit van NulVier volledig behouden blijven.

Beschrijving Koper

Norlandia Kinderopvang B.V. is onderdeel van Norlandia Care Group uit Noorwegen. Norlandia Care Group heeft 5.750 medewerkers en bestaat uit drie divisies: Kinderopvang, Zorghotels en Ouderenzorg. Norlandia Care Group is werkzaam in Noorwegen, Zweden, Finland en Nederland. De kinderopvang tak heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, mede door samenwerkingen en acquisities. Zo heeft Norlandia het voormalige Kindex B.V. in Nederland overgenomen. De samenwerking met NulVier is door Norlandia Kinderopvang B.V. ingegeven door strategische en synergetische overwegingen.

Rol van Match Plan Corporate Finance

Match Plan heeft in een eerdere fase Monic Holman en Arno Dielesen begeleid bij een management buy-out en diverse acquisitie trajecten. Tevens heeft Match Plan, Monic en Arno gedurende het gehele proces bijgestaan.

Met de formalisering van deze samenwerking tussen NulVier en Norlandia Kinderopvang heeft Match Plan als overnameadviseur kinderopvang haar focus op de sector en familiebedrijven onderstreept. Wij zijn uw betrouwbare partner bij zowel het kopen van een kinderopvang of het verkopen van een kinderopvang.

Deel met uw netwerk