Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Patrans

Patrans – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Patrans
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Patrans met een waardebepaling

Match Plan heeft Logicall Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa voor Patrans. De waardering is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Dit is gebeurd door het uitvoeren van een Purchase Price Allocation (PPA).

De Logicall Group is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 145 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Match Plan heeft voor Logicall Group, voorheen Janssen Group of Companies, al meerdere waarderingen van diverse immateriële vaste activa uitgevoerd, waaronder voor Mondial Logistics, Maltacourt, VCK LogisticsRollemaShipcloud en 12Return.

Patrans logo
Over Patrans
Referentie

Over Patrans

Patrans, een familiebedrijf sinds 1860, is gespecialiseerd in de logistiek, installatie en onderhoud van apparatuur. Vaak betreft het grote, zware objecten, soms kwetsbaar, die door nauwe ruimtes moeten, op lastig te bereiken plaatsen geïnstalleerd moeten worden of specialistische kennis vergen. Ze verzorgen het transport, de installatie en het onderhoud van een brede selectie aan producten. Denk hierbij aan datacenters, printers, kluizen en brandkasten, medische apparaten, geldautomaten, fitness apparatuur en vinding machines.

Referentie

Over Logicall

Logicall is een gevestigde logistieke dienstverlener met 145 jaar ervaring, die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder supply chain-oplossingen, transport (lucht, zee en weg), opslag, orderafhandeling, pakketbeheer en technische diensten.

Met 35 strategisch gelegen kantoren in twaalf landen biedt Logicall naadloze service op belangrijke locaties. Hun missie is gericht op het optimaliseren van supply chains door logistieke expertise te combineren met data-inzichten en digitale oplossingen. Logicall heeft zichzelf opnieuw uitgevonden vanuit de Janssen Group of Companies, met een toewijding aan innovatie en klantgerichtheid, ondersteund door een alles-in-één aanpak voor logistieke oplossingen. Hun services omvatten magazijnbeheer, transport, installatie en retourverwerking.

Over Logicall - Patrans
Rol van Match Plan x Patrans
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de Logicall Group ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering is gemaakt voor Patrans en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van diverse overnames in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV