Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Schouten Engineering

Schouten Engineering – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Schouten Engineering
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Schouten Engineering met een waardebepaling

Match Plan is ingeschakeld om een waardering op te stellen voor Schouten Engineering voor designs, tekening en ontwerpen. Ze heeft over een periode van meer dan 10 jaar designs, tekening en ontwerpen ontwikkeld voor divers toepassingen. Deze designs, tekeningen en ontwerpen zijn een immaterieel vast actief dat waarde heeft voor een potentiële koper.

Schouten Engineering logo
Over Schouten Engineering
Referentie

Over Schouten Engineering

Schouten Engineering is een onderneming die hoogwaardige ingenieursdiensten op het gebied van constructieve en werktuigbouwkundige techniek aanbiedt. De onderneming werkt voor zakelijke opdrachtgevers uit de offshore-industrie, zwaar hijswerk en zwaar transport, civiele industrie en baggerindustrie.

Schouten Engineering hanteert de ontwerpfilosofie dat een ontwerp haalbaar, praktisch en eenvoudig te vervaardigen/bouwen/assembleren moet zijn. De combinatie van ervaring, kennis en gedrevenheid is de sleutel om engineeringproblemen effectief aan te pakken, van nul tot realisatie en variërend van eenvoudig tot complex.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouder van Schouten Engineering ondersteund bij de waardering van designs, tekening en ontwerpen. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Director Valuations, uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Schouten Engineering
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV