Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header – ShipCloud

ShipCloud – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van ShipCloud
Lees verder
Terug naar referenties
Purchase Price Allocation

Match Plan begeleidt ShipCloud met een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft ShipCloud ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft ShipCloud hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Logicall Group, voorheen Janssen Group of Companies, heeft in 2022 diverse directe en indirecte overnames binnen de sector verricht. ShipCloud maakt sinds 11 juli 2022 deel uit van Logicall.

ShipCloud logo
Over ShipCloud
Referentie

Over ShipCloud

Shipcloud is in mei 2013 opgericht als verzenddienstverlener in Hamburg. Het bedrijf heeft een cloudgebaseerde service voor pakketverzending ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van online retailers. Via een eigen interface wordt het winkel-, CRM-, ERP- of magazijnbeheersysteem aangesloten op alle grote vervoerders. Deze technische oplossing maakt niet alleen het automatisch printen van verzendlabels mogelijk, maar omvat ook multi-carrier tracking, waarmee de online retailer altijd op de hoogte is van de status van de zending.

Referentie

Over Logicall

Logicall is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 145 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Janssen is overgenomen door Waterland Private Equity, en is verdergegaan als Logicall. Met behulp van de investeringsmaatschappij kan Logicall haar groeidoelstellingen realiseren. Dit door middel van organische groei en groeien via een buy-and-build strategie.

Over Janssen
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV