Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Sif

Sif – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Sif
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Sif met een waardering

Match Plan heeft Sif ondersteund met de waardering van het gebruiksrecht van de Sif merknaam en logo door een partij in het buitenland. Dit gebruiksrecht diende gewaardeerd te worden in het kader van financiële rapportageverplichtingen onder International Financial Reporting Standards (IFRS).

Sif logo
Over Sif
Referentie

Over Sif

Sif is opgericht in 1948 en is een onderneming met een solide staat van dienst met zo’n 600 medewerkers, waarvan ca. 50% in vaste dienst. Aanvankelijk maakte het bedrijf alleen grote en dikke buisvormige stalen constructies, maar inmiddels levert het complete monopile fundatie-oplossingen voor de offshore wind-industrie. Windparkontwikkelaars kunnen bij hun terecht voor fundatie design, fabricage, corrosie bescherming en logistieke diensten zoals op- en overslag. Sif heeft twee productielocaties in Nederland: Roermond en de Tweede Maasvlakte – Rotterdam.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Sif ondersteund met de waardering van het gebruiksrecht van de SIF-merknaam en logo. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Sif
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV