Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Van der Toorn Personenschade
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Van der Toorn Personenschade bij de verkoop aan Axia

Match Plan heeft de aandeelhouders van Van der Toorn Personenschade begeleid bij de verkoop aan Axia Letselschade. Axia is een nieuwe speler op de markt. Deze strategische overname is een cruciale stap voor Axia om direct haar aanwezigheid en expertise op het gebied van personenschade te vestigen.

Van der Toorn Personenschade logo
Over Van der Toorn Personenschade
Referentie

Over Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade is een gerenommeerd letselschadebureau in Nederland. De activiteiten betreffen onder meer hulp en advies omtrent de afwikkeling van juridische procedures en het verhalen van schade (letselschade, loonschade en smartengeld). Van der Toorn Personenschade is opgericht in 2000 en heeft in de afgelopen 20 jaar meer dan 15.000 mensen geholpen aan een rechtvaardige maximale schadevergoeding. Met vestigingen in Voorburg, Rotterdam, Ede en Aalten zijn ze door heel Nederland actief. Met meer dan 20 letselschadespecialisten in dienst kunnen zij hun klanten optimaal van dienst zijn.

Referentie

Over Axia Letselschade

Axia Letselschade, opgericht in 2024, is een nieuwe speler in de markt van letselschade. De strategische overname geeft Axia direct een sterke positie in de markt en is het begin van verdere groei en overnames. De ambitie is om marktleider te worden. Samen zullen ze in staat zijn om de klanten een nog betere dienstverlening te bieden op het gebied van personenschade en Van der Toorn Personenschade verder te laten groeien.

Over Axia Letselschade
Rol van Match Plan x Van der Toorn Personenschade
Referentie

Rol van Match Plan

Wij hebben de aandeelhouders van Van der Toorn Personenschade gedurende dit verkoopproces bijgestaan. Tijdens dit proces hebben wij onder meer het informatiememorandum opgesteld, kandidaten benaderd, onderhandelingen uitgevoerd en de formele overdrachtshandelingen bij de notaris verricht. Onze samenwerking heeft geleid tot een succesvolle afronding van dit traject.

De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Hans van de Pas, Raymon Kouwenhoven en Matthias Duijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV