Menu Sluiten
Sluiten
Second of fairness opinion – desktop
Lees verder
Terug naar waardebepaling bedrijf
Waardebepaling bedrijf

Second en fairness opinion bij een waardebepaling

Bent u het niet eens met een eerder uitgevoerde waardebepaling? Of bent u op zoek naar een onafhankelijke derde partij die de waarde van een onderneming (opnieuw) kan vaststellen? Dan zijn wij u graag van dienst. Onze beëdigde Register Valuators bieden in deze situaties uitkomst met een second opinion waardebepaling bedrijven. Onze specialisten kunnen als deskundige namens één partij optreden, maar kunnen ook als onafhankelijke deskundige voor meerdere partijen optreden en daarbij een (bindend) advies uitbrengen. In sommige gevallen gebeurt dit door een benoeming door de rechter. Onze Register Valuators zijn gespecialiseerd om te bemiddelen door middel van een second opinion of een onafhankelijke fairness opinion.

Interesse in het laten uitvoeren van een second opinion waardebepaling bedrijven? Plan dan nu uw gratis adviesgesprek in:

Laden..
Kennismaking en behoefte vaststellen
Kennismaking en behoefte vaststellen
Wij sturen u een offerte
Wij sturen u een offerte
Aanleveren van documentatie
Aanleveren van documentatie
Uitvoeren van de waardebepaling
Uitvoeren van de waardebepaling
Bespreken uitkomst van de waardebepaling
Bespreken uitkomst van de waardebepaling
Overhandigen waarderingsrapport
Overhandigen waarderingsrapport
Gerald Pikkemaat - interview - waardebepaling bedrijf

”Wij hadden een waardebepaling nodig voor onze accountant. Ik had goede ervaringen met Match Plan als organisatie. Ik kende de mensen die daar werkten en prijstechnisch gezien was het interessant.”

Gerald Pikkemaat, Directeur Bisbee Flexonderwijs

</div class>

Creating value together

Hoe komt een gedegen waardebepaling tot stand?

Om de waarde van een onderneming nauwkeurig vast te stellen wordt er door één van onze Register Valuators onderzoek gedaan naar de verdiencapaciteit van het bedrijf. Deze wordt vervolgens afgewogen tegen de risico’s die er voor de onderneming zijn. Natuurlijk zijn de in het verleden behaalde resultaten relevant, maar een waardebepaling die enkel gebaseerd is op eerder behaalde successen kan een totaal verkeerd beeld schetsen. Daarom bekijken we voor een betrouwbare waardebepaling naar een aantal essentiële elementen. Onze waarderingsspecialisten behoren hierin tot de beste in Nederland. Van de circa 300 actieve Register Valuators in Nederland zijn er vijf werkzaam binnen het team van Match Plan. Zo verzekeren wij u van een kundig en betrouwbaar waarderingsrapport.

Waardebepaling bedrijf

Uit welke varianten kan ik kiezen?

In onze whitepaper ‘Waardebepaling bedrijf – Uit welke varianten kan ik kiezen? Hebben wij de verschillende soorten waardebepalingen uitgebreid op een rij gezet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waardebepaling bedrijf
Onze referenties

Referenties waardebepaling

Laden..
Richard Peeters - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Richard Peeters RV Over drs. Richard Peeters RV